Klachten tegen de haattweets   Klacht over BECEL ProActiv, GijZultNietDoden.nl  Voedselwaakhond.nl Drinkwatertekort.nl

Leidsekrant.nl Tegen het onnodig rondrijden van POSTNL in woonwijken omdat de klantgegevens niet voldoende gecontroleerd worden door de webshops.

 For English , click here

The TROLL sends more hate to her 900 followers than the journalist to his followers


The extreme hate twittering TROLL has her own shop.

Beste Troll,

Naar elkaars meningen luisteren heet communiceren, vieze TROLL. Leer eerst communiceren en ga dan pas twitteren. Ga studeren ipv iedereen die nog naar de kerk gaat af te lopen zeiken. 

Een Tweet van Wierd Duk, 8 uur geleden

@wierdduk·

Kijkt u nog eens terug hoe er ooit over het 'mollen'  (= vermoorden) van Geert Wilders en de massale 'deportatie' van diens kiezers werd gesproken op de Publieke Omroep - zonder verweer: "Ex-politiecommisaris Joop van Riessen in 2007." https://youtu.be/IcptRQ24AIM via @YouTube

Ex-politiecommisaris Joop van Riessen wilde in 2007 Geert Wilders...

Voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie Joop van Riessen heeft onlangs zijn nieuwe boek gepresenteerd. In 2007 wilde hij - niet geremd door de ...

youtube.com


Trol, weet je wel hoeveel mensen jij het afgezeken de laatste 5 jaar ? Vannacht zie je al jouw haattweets op deze website.

Slaap lekker.


Vraag,  is de vrachtwagen met drank er al?

Weet u nog van het Hotel in Groningen, er was geen drank te krijgen na middernacht, u ging helemaal door het lint op Twitter. De hotel eigenaar ligt nog te trillen in zijn bed.


Beste linkse Trol: Is de woning van Halsema onderzocht op wapens, toen de zoon werd aangehouden? NEEN, dat dachten we al.

Maar dat durf je niet te twitteren, want je wil alleen de andere soort afzeiken en niet je eigen clubje.

Gelukkig drink ik zelden. Ik probeer gezond te leven. Niet roken etc.

Ook neem ik nooit Becel ProActiv.

Beste Troll, Ik koop in ieder geval nooit iets uit uw winkeltje .

Ik denk dat de dominee, slager, bakker en kapper ook niets van uw winkeltje  willen hebben, als ze uw tweets gelezen hebben.  Ook de Christelijke mensen zullen uw winkeltje voorbij lopen als ze uw tweets gelezen hebben. We zullen de naam van uw winkeltje  niet noemen.

De Sligro komt alleen voor het privé gebruik, want u heeft geen drankenhandel of supermarkt. We zullen de naam van de branche maar niet onthullen, maar ik denk dat u aan de lokale overheid ook niets meer kunt verkopen, als ze uw tweets lezen. Zo extreem links is de gemeenteraad toch ook niet.Is de Sligro of ISPC  al langs gekomen om de voorraad aan te vullen?
 ISPC is meer iets voor Amsterdam, denk ik.


Gall en Gall bezorgt ook, maar misschien niet op zaterdag.

In België is de drank duurder, hoorde ik vanmiddag in de grensstreek.
Ik stem PVDA, dus de AD journalist en ik zijn gewoon een soort van politieke vrienden. De TROLL probeert haat te zaaien tussen mij en de AD journalist. Ik heb enkel en alleen een link naar de GEENSTIJL website geplaats en wordt meteen afgezeken op TWITTER door de TROLL.


De TROLL is aan de drank. Als ze nog niet genoeg op heeft is ze heel zuur. In de loop van de avond en nacht worden haar tweets vrolijker.


Beste GeenStijl.nl, Ik zit niet erg actief op Twitter, stuur geen haattweets , maar toch komt een TROLL van een AD journalist  5 keer per dag bij mij op mijn website kijken of ze iets kan vinden, waarover ze dan kan twitteren.Beste TROLL normaal publiceer je een op een wat ik hier twitter.

De uitdaging:

Beste TROLL durf je het aan om te twitteren dat journalist

Karin H van RTLZ nog 45.000.000 te veel omzet KEES moet rectificeren? Of ben je te laf.


De PVDA is op zoek naar een nieuwe koers. Het zou de koers van de Deense sociaal democraten kunnen worden.

Beste TROLL , durf je dit  over de PVDA te twitteren of ben je te laf.


Ik zit niet meer actief op twitter, dus de TROLL kan  @mijn-naam  niet meer gebruiken.

De TROLL komt 5 keer per dag, waarvan vaak 's nachts, op deze website haar informatie halen, om de haat te kunnen twitteren.

De TOLL presteert het om heel de regio tegen zich in het harnas te jagen. Ze denkt dat ze redelijk anoniem aan het twitteren is, maar aan haar account hangen diverse bedrijven waar ze mee samenwerkt. Zie Google.nl en zie Google.nl/afbeeldingen. 

De troll haat een bepaalde vorm van het Christendom.

Ze twittert haat over alles en nog wat dat haar niet aanstaat.


COMMUNICATIE


COMMUNICATIE


COMMUNICATIE


Leer communiceren

'

Het zou heel raar zijn als de TROLL hier vannacht haar eigen HAATTWEETS kan lezen. Ze kan ze nu toch ook zelf bekijken en verwijderen.


 Een baan als communicatie specialist of  journalist past wel bij me, als ik maar geen haat hoef te twitteren van de redactie of directie. ( ha ha ah   met een knipoog naar Hans N , Arie Leon K, Peter J, Roy op het V en Bjorn O de hoofdredacteuren van respectifelijk Het AD, PZC, De Gelderlander en de laatste 2 zijn van De Limburger )


14-9 Beste redactie van de PZC, waarom laat u de haattwitterende journalist en de TROL H vd V  hun gaan. Vannacht publiceren we alle haattweets.

Ongeloofelijke domme TROL, je hebt een paar honderd volgers , waarvan ongeveer de helft jouw eigen zakenrelaties zijn. Zitten die te wachten op jouw haattweets tegen het geloof, Trump en FvD ? Ik denk het niet.

AD uw haattwitterende journalist heeft 30.000 volgers, waarvan circa 50% betalende klanten vam de Persgroep zullen zijn. Circa 10 % zal daadwerkelijk ook zakelijk advertenties kunnen plaatsen in de regionale dagbladen.

Als ik uitgescholden zou worden door UW JOURNALIST of het trollenleger, gaat er geen enkele euro naar de Persgroep.14-9  De zon schijnt. de terassen zijn open. Tijd voor wat lobby werk tegen  de PZC , De Gelderlander, De Limburger en de haattweets  van de journalist. Een mooie dag om met iedereen een geprek aan te gaan over dat mens. ( H. vd Velde )

Er was eens een krant die mijn verhaal niet wilde publiceren, toen kocht ik Leidsekrant.nl

Na de tiende keer dat ik de haattweets van de PZC journalist gelezen had, kocht ik ZeeuwseKrant.nl.


Als u denkt ook haattweets over Jan en alleman te kunnen zenden, zou het kunnen dat we een URL kopen die op die van uw werkgever lijkt. Bijvoorbeeld een Engelse vertaling van "Slijterij Ik kan niet zonder".

Als u Becel ProActiv promoot of verkoopt, komt u aan een digitale schandpaal te hangen.

Het grappige is dat MANPOWER op den duur zijn naam moet vervangen door een andere naam, omdat vrouwen ook werken van dit bureau. Manpower wilde ook niet naar mij luisteren over product KEES , dus gaan ze nu maar van naam veranderen.


Wat ben jij dom om met een en hetzelfde account haat te witteren tegen de kerk en ook nog de tweets van je klanten te " liken " met hetzelfde account.

Without new tweets on Twitter, many visitors on GEZICHTBOEK.nl ,  http://tv.ookdit.nl VOEDSELWAAKHOND.nl ( Dutch: Laat de sukkels maar lekker twitteren, ik ben hier te vinden.  Communicatie is mijn vak en daar heb ik geen ( haat ) tweets voor nodig.)


Beste PZC redactie, bent u tegen zwarte kousen en leeft u van advertenties van de mensen uit uw regio?  ( we lezen de tweets van uw journalist en zijn trollenleger maar al te graag, maar daar komt het wel op neer als u de journalist en zijn trollenleger zijn gang laat gaan. ) Misschien moet u eens met dat mens gaan praten. Kan dat mens niet van Twitter worden verstoten?

Een journalist  twitterde  "het is altijd goed als reporters van PowNews in elkaar worden geslagen. Juch ik toe".

 zie  link.

https://www.geenstijl.nl/5149554/


He is also on FACEBOOK.com

 


De persgoep maakt de fout om producten van Unilever te promoten via Superunie, AH en Jumbo. Gijzultnietdoden.nl

GijZultNietDoden.nl

Hoe raak je de  adverteerders kwijt? Je laat je online journalist haatzaaien tegen een groot deel van de bevolking die nog naar de kerk gaan . Zo simpel is het. En weg zijn de adverteerders, want die kunnen ook bij die Persgroep horen.

 

Weg zijn de adverteerders door de haattweets van de journalist. De Persgroep heeft niet alleen het AD maar ook de PZC, De Limburger en De Gelderlander.

Zou u iets kopen bij een slager of bakker die u online beledigd? NEEN toch.

Zo werkt het ook bij marketeers van multinationals.   Nooit meer adverteren bij De groep.

De krant zonder haattwitterende journalisten is beter voor de adverteerders en de bijbehorende omzet.

Het klinkt ouderwets maar, iemand die gehaat wordt, zal zijn geld niet naar de Persgroep brengen.

.

Natuurlijk mag een journalist een andere mening hebben dan de adverteerders, maar HAAT ZAAIEN past niet bij de persgroep.

JOURNALISTIEK en COMMUNICATIE

Beste hoofdredacteuren 

 Hans N , Arie Leon K, Peter J, Roy op het V en Bjorn O van de Persgroep. Laat nu maar zien dat communicatie uw vak is. Wat is uw reactie richting de adverteerders????

Trapt u de haattwitterende journalisten onder hun ballen of in hun kruis ( figuurlijk gezien)

Laat u hen alle hoeken van de kamer zien?

Nagelt u de haattwitteraars aan de digitale schandpaal?

 link Google naar de haattweets van het Algemeen Dagblad

. U herkent de haattwitterende journalisten aan hun nachtelijke haattweets, afgewisseld met een grapje over een nieuw online verhaal, waar weer buiten de Persgroep om geld aan verdient wordt.

Het gebeurt allemaal via het AD account van uw journalist.

Als ik bij Renault zou werken, mag ik toch niet met het Twitter account van Renault voor mijn privé omzet een Citroen verkopen.

 

 

Beste   journalist, Jaag de adverteerders niet zo op via je haattweets. Het zijn boterhammen voor je werkgever. 

Blokkeren en wissen heeft geen zin want uw gewiste haattweets blijven zichtbaar via Google.com. ha ha ha ha,  Honderden haattweets van de  journalist blijven zichtbaar.

All your deleted HATE TWEETS are on GOOGLE.com.

Delete your Twitter account if your are not amused about your own deleted hate tweets. ( your deleted hate tweets against your nabours, company, church  etc etc  )  

 

The  journalists send hate tweets to everybody that votes in another direction than they want you to vote.

Zeg niet op wie u stemt, want u krijgt haatmails van de journalisten van de persgroep, als ze uw stemgedrag niet in hun straatje past.

Er gaat van alles mis met online bestelling omdat de e-mail adressen niet gecontroleerd worden. Nu weer mail:  Vlucht Avianca AV 261 van Bogota naar Ria de Janeiro vertrekt om 9.15u en de bevestigingscode is QHORY, bedankt Avianca , ik heb niets bij u geboekt.

D66 heeft gelijkt, men moet gaan betalen voor pakketjes die niet bezorgt kunnen worden omdat het e-mail adres niet klopt en degene die bestelt heeft niet weet dat hij thuis moet blijven of waar hij het pakketje op moet halen.

Van Klarna, Summum, PostNL en RABO  heb ik al zo vaak mails gekregen die niet voor mij bestemd waren en de pakketjes niet bezorgd konden worden, dat die maar op moeten draaien voor de CO2 uitstoot. We kunnen het uitleggen aan PostNl en RABO, maar die willen niet luisteren. Sumum is zo dom, die blijven de pakketjes heen en weer sturen. Via de code kan ik de pakketjes, die niet voor mij bestemd zijn, blijven volgen.  Misschien willen RABO en PostNL wel naar D66 luisteren.  

PVDA volgens Deens model wordt de nieuwe koers voor de sociaal democratie in Nederland en de rest van Europa. ( wir schaffen das)

Zeeuws meisje van Unilever komt helemaal niet uit Zeeland. Wie plaatst de advertenties van Zeeuws meisje?  Wie wil er geld verdienen aan deze leugen?

De Friesche Vlag komt uit België.

De Zaanse Hoeve komt uit Duitsland.

 Niet meewerken aan deze onzin producten is mijn advies.

Gijzultnietdoden.nl

Als je niet op een normale manier kunt communiceren is er altijd nog Twitter.

We gaan alle haattweets verzamelen en op http://tv.ookdit.nl plaatsen, dus Uw haattweets worden voor uw werkgever ( Persgoep, AD,  PZC, De Gelderlander) ook  duidelijker zichtbaar. We plaatsen ook de re-tweetende Trollen op een lijst op www.ookdit.nl .

Ik zit niet meer op twitter. Ik heb geen twitter nodig, ik gebruik mijn eigen kanaal voor mijn dagelijkse mededelingen aan mijn volgers.


Beste nuchtere, opgewekte , jong of  oudere,  depresieve, gescheiden of getrouwde, eenzame  bezoekers. Het is bijna nacht. Komt de Sligro, ISPC of Gall en Gall   nog bezorgen? 

Hieronder het belangrijkste van vandaag:De KOEKWAUWS twitterde , "het is altijd goed als reporters van PowNews in elkaar worden geslagen. Juch ik toe". Nu komt hij niet naar actualiteiten programma's , ha ha ha ha ha, .

De haattwitterende AD journalist twitterde  haat over PowNed journalisten, zie onderstaande link.

https://www.geenstijl.nl/5149554/


Beste journalistje, je hebt me geblokkeerd, dus ik kan geen medeleven betuigen.

Omdat u toch niet slaapt omdat de ISPC niet is langsgeweest bij de AD redactie :

Website voor de zakelijke haattwitteraars. Misschien staan de redactie van Het Algemeen Dagblad + PZC + Gelderlander met de lokale kerkleider bij u aan de deur om uitleg te vragen over uw haattweets over de onderdrukking door de kerk.

Tip: Twitter maar gewoon vanaf je privé account en niet met je AD account.

Diverse links:

lifecommunicatie.nl

(oude site nieuw leven ingeblazen)

Drinkwatertekort.nl

Voedselwaakhond.nl

GijZultNietDoden.nl

Webshop mistakes

HetVinkje Nutrie.nl


https://www.geenstijl.nl/5149554/

Privé haattwiiteren onder de naam van je werkgever heeft geen zin.

Marketeers, reclame makers, wetenschappers, verkopers, directie, journalisten van de Telegraaf en Powned etc werden uitgelachen, gepest en gehaat door de twitterende AD journalist. Dus plaatsen we nu even geen advertenties meer bij de Persgroep.

AD, PZC , De Geelderlander; We zijn het met u eens, de dominee had gewoon aan moeten bellen en de brief af moeten geven.

Is de Silgro / ISPC al langs geweest bij de journalist om de drank aan te vullen op de redactiel.

Nachtelijke tweets verraden het gebruik van alcohol, dat zie je aan de manier van schrijven en het woordgebruik.


Jij twittert zelf al die haat jegens de medemens vanaf je zakelijk account. Stop gewoon met het zakelijk twitteren. Dat zal de Persgroep ook zeer op prijs stellen. Geen tweets meer onder de vlag van het Algemeen Dagblad.

Vandaag vergaderen over acties en het stopzetten van de advertenties in het AD, de PZC en de Gelderlander. Ook komen er acties tegen de communicatie bedrijven die met de Persgroep samenwerken. 

Volg de vlogger.

Wij volgen voor u de vlogger en maken er een verslag van.

Ik ga slapen en mijn twitterende  vrienden houden de journalist wakker door om toerbeurt vragen te stellen aan de journalist. Heel de nacht door worden er vragen gesteld.

Af en toe komt er een tweet op dee website te staan.

Vergeet de haattweet van begin juli niet te wissen, want de dominee staat morgen aan de deur en vraagt om uitleg.

He journalistje, kijk maar naar nieuwsuur vanavond, dan kun je weer los op Twitter onder de naam van je bedrijf  Het Algemeen Dagblad van Persgroep Nederland.

Drink niet zo veel als Frits W, dat komt zo slordig over met je nachtelijke tweets. Het lijkt af en toe op de ISPC op de redactie. (zie foto's op Google.nl )

--------

Voor de mensen die niet kunnen slapen vanwege hun eigen haattweets die nu keihard terug komen. Wat zou er in mijn e-mail naar UWV en Han.nl staan  ???  Neen, het gaat  niet over haattweets die jij  begin juli verstuurt hebt over het geloof. Het gaat alleen over de tweets vanaf het ZAKELIJK account van het Algemeen Dagblad. 

We vragen al een paar dagen dit account ts spiltsen in een zakelijk en privé account.

Geen splitsing, dan wordt dit waarschijnlijk het einde van advertentie opbrengsten voor de  Persgroep en dus op langere termijn ook geen geld voor de betrokken communicatie-  en marketing bureau's.

Succes K. uit A. met het wissen van de haattweets ( vannacht )

_ _ _ _ _

Mededeling voor Frank G van UWV, we hebben een verkeerd verzonden e-amail ontvangen die niet voor ons bestemd is. Mag ik les komen geven in communicatie? Kunt u mijn mail met link doorsturen naar de gehele UVW?

Katja E. van Han.nl,  bedankt voor de brief over communicatie onderwijs. Kunt u mijn e-mail doorsturen naar alle leerlingen en leraren van HAN.nl

TAV Twitter journalist van het Algemeen Dagblad (= Persgroep)

 Ben je vergeten wat je begin juli twitterde,

Google.nl weet het nog wel.

Rot toch op met je tweets. De naam van jouw werkgever/bedrijf  hangt nog steeds aan de tweets.

Beste LTO, CHV, CeHaVe, CAV, CZAV,  Christenunie en CDA,

1. Van de linkse partijen moeten we de veestapel opruimen.

2.Van Het Algemeen Dagblad moeten we de regels van de kerk de rug toe keren.

3. Van de haattwitterde lui moeten we maar helemaal stoppen met de kerk.

Ik denk dat de PZC en De Gelderlander aan zet zijn om deze hoog opgeleide twitteraar en journalist. van het AD de les te lezen, want anders komt er geen enkele advertentie meer in de PZC of in De Gelderlander.

Hieronder de diverse links naar de tweets en krantenartikelen:

De mening van het Algemeen Dagblad:

Er wordt meestal jeugdig getrouwd en eh... gebaard en bij matige huwelijken niet snel gescheiden. Dat laatste heeft dan wellicht weer te maken met de kerk, die het toch al strak aangesnoerde keurslijf in een stevige greep houdt.

Wij wensen De Gelderlander en De PZC succes met de verkoop van advertenties binnen de Persgroep. waar het AD ook toebehoort.

https://www.ad.nl/dordrecht/sliedrecht-is-een-dorp-van-zwarte-kousen-en-witte-neuzen

C.K. ga gewoon door met onderbroeken verkopen.

Moderne communicatie via het twitter-account van je werkgever.

We gaan hetzelfde doen als de AD journalist: Via het zakelijke account prive zaken verkopen.

Als ik bij IKEA werk, mag ik dus privé een bankstel verkopen via een IKEA twitter account.

Als ik bij de PZC zou werken kan ik privé Zeeuwse mosselen verkopen via het account van de PZC.

Waar gaat dit naar toe in deze maatschappij als men ook nog HAAT twittert via het account van de werkgever.

Eric M van RTL, waarom al die haat tegen Trump, is dat bedrijfsvisie  of een privé visie.

Amerikaanse bedrijvan in NL, worden jullie niet gek van al die haat tegen Amerika van de RTL journalist? Zit meneer of mevrouw K achter deze re-tweets? 

Beste Persgroep, AD,  De Gelderlander, De Limburger en PZC : De haattweets tegen de kerk zijn begin juli gepubliceerd.

zie ook link https://www.ad.nl/dordrecht/sliedrecht-is-een-dorp-van-zwarte-kousen-en-witte-neuzen

 

9-11 Wij denken mee met de Persgroep. We denken mee met o.a. PZC.  Zakelijk haatzaaien kost de holding ( = Persgroep)  veel klanten. Je geeft als klant toch geen geld aan een HOLDING die haat zaait tegen het Christelijke geloof als je in Zeeland gaat adverteren. Dus  PZC zorg dat u geen last heeft van de haattwitterende journalist uit Amsterdam.

De journalist is een soort  HAATZAAIENDE TROL die zich influenser noemt. Circa 900 echte volgers, de rest zijn trollen. 900 volgers geven hem 2 euro per maand.

Alle hoofdredacteuren van de Persgroep kijken mee naar jouw tweets en van jouw zakelijke volgers over het Christelijk geloof. Wen er maar aan. Slaap je nog wel 's nachts met al haat-tweets tegen iedereen en alleman. Wordt volwassen en ga van Twitter met het ZAKELIJKE account. Je brengt schade aan de HOLDING. Ga lekker privé twitteren zonder de HOLDING er bij te betrekken. De zakelijke volgers kunnen baat hebben bij een 2- deling is de maatschappij.  Ook de journalist moet zich aan de wet houden, anders gaat hij maar privé verder als hij steeds de grenzen opzoekt.

Dus PZC, u weet wat u te doen staat. Volg hem gewoon een paar dagen en kijk de tweets van een paar weken geleden. Die zakelijk twitterende journalist ( = gewoon maar een mens ) is overal tegen. Heb je voorkeur voor een andere partij , dan ben je de klos.

Goede morgen , Bon Dia , Good Morning.

Some journalists are allowed to tweet hate with an account of The Algemeen Dagblad. 

HAAT TWITTEREN met een account van het Algemeen Dagblad, het kan en mag in Nederland al je een van de journalisten van de Persgroep bent. 

Drinkwatertekort.nl 

Beste Dunea te Brakel en Katwijk , u leest hier alles over de haattweets van de AD journalisten. De communicatie van de Persgroep past niet bij een grote groep van professionele journalisten.  Er was een paar weken geleden een tweet over het geloof en dat deed bij mij de das om. Het was te gek voor woorden.

De letterlijke tekst weet ik niet meer.

Het was gewoon de druppel die de emmer deed overlopen.

Natuurlijk is deze tweet gewist, maar we vinden deze nog wel terug via Google.nl. De reacties hebben we al wel gevonden via Google.nl. 

HAAT ZAAIEN en HAAT ZAAIEN, meer doet hij niet voor de Persgroep.  De verslagen verkoopt hij toch online, buiten de Persgroep om. De verkoop van de verslagen wordt gepromoot via het account van het Algemeen Dagblad.

 Bovendien twittert hij privé ook met het account van het AD.

Dus hij twittert zowel privé, als online tekst verkoper en als journalist van het AD met één en hetzelfde account.

3 account is 1.  Dus haatzaaien als privé persoon EN als journalist van het AD.  Mag dat van de directie?????

We houden onze communicatie actueel met URL's zoals DRINKWATERKEURMERK.nl

Voedselwaakhond.nl

GijZultNietDoden.nl

Webshop mistakes

HetVinkje Nutrie.nl


9-11 We wate for a reaction of PVDA and Femke H on the hate twittering journalIst of Algemeen dagblad.  ( Dutch: Wordt het haattwitteren de norm voor de journalistiek ????

De krantengoep maakt de fout om producten van Unilever te promoten via Superunie, AH en Jumbo. Gijzultnietoden.nl

Albert Heijn val mij aub niet lastig met het product KEES dat u nog online verkoopt. Haal het nu uit de winkels en van de website en trap Becel ProActiv uit de winkels. Het is gif voor kleine kinderen.

For the Dutch , we hope this will be the first day without hate tweets. ( Yesterday it was still going on, STOP this, now )

Beste Mogenlijk.nl, bedenk met wie u in zee gaat. Is het een van de haattwitteraars of is het De Persgroep waar de haattwitteraar werkt?

De Superunie heeft het merk GWOON verzonnen. We snappen niet dat je GEWOON verkeerd kunt schrijven. Superunie verkoopt het product KEES, dus wij gebruiken GEWOON . Gaat u mij nu vertellen dat ik GEWOON.frl niet mag gebruiken. Stop de GWOON producten maar ergens waar het niet past en val mij niet lastig met uw product KEES. 

Beste Superunie, stop maar met adverteren bij de haattwitterende journalist van De Persgroep.

Beste Citroen, BMW, Audo, VW, Fiat, Opel, Kia, Iveco, M.A.N., DAF, Mercedes  dealers, kijk vooraf in welke krant u de advertentie plaatst. Bevalt de haattwitterende linkse journalist u wel, dan plaatst u de advertentie bij de Persgroep.

Beste Persgoep Nederland,

We volgen uw journalist en kunnen niet anders concluderen dat u er vanuit gaat dat al uw adverteerders TRUMP haten en uiterst links zijn (fel tegen rechtse politiek ) en dat u haattwitteren blijft promoten. 

Natuurlijk mag een journalist een andere mening hebben dan de adverteerders, maar HAAT ZAAIEN past niet bij de groep.

Dear newspapergroup

We follow your journalist and can only conclude that you assume that all your advertisers hate TRUMP and are extremely left-wing (against the right-wing) and that you continue to promote hate twittering.

Of course a journalist may have a different opinion than the advertisers, but HATE TWITTERING  does not fit the group  and the Dutch people.

Wil u ook van de haattweets van de journalisten van de groep af? Kijk in uw omgeving wie de haatjournalisten retweeten en vraag hen hiermee te stoppen. Is het de bakker of slager die dat doet, dan bent u ook klaar met deze bakker of slager.

Vraag uw vrienden, kennissen, werkgever etc  te stoppen met adverteren bij de Persgroep. Dan zijn we heel snel van de haattweets af.

Imago probleem groep. Hoe komt men aan adverteerders als de kranten een verlengstuk zijn van een politieke partij? 

Haattweets van de journalisten leiden tot een groter imago probleem van de groep.. Ook schaden deze haattweets het imago van de PVDA.

Als u aan de haattwitterende journalisten geld overmaakt, wordt u waarschijnlijk met rust gelaten. We weten alleen niet voor hoe lang.

.   

 Bij de volgende reeks van haattweets tegen circa 1/3 van de bevolking is het over en uit. Gewoon normaal doen, svp.

ZZPjournalist.nl is voorstander van een sociaal democratie volgens Deens model.

PVDA volgens Deens model, een belangrijke koerswijziging voor de PVDA die binnen nu en een paar maanden ingezet gaat worden.

Misschien dat er dan weer meer adverteerders overstappen .

1:

www.gijzultnietdoden.nl       actie tegen de voedselindustrie en de reclame voor deze producten bij de groep.  

2:

NutrieScore De nieuwe code op voeding in plaats van Het Vinkje zie Nutrie.nl

3:

Webshop Mistakes , alles wat er fout gaat bij online bestellingen, omdat er geen controle op de e-mailadressen is.

4

Willemsorde.nl altijd in het nieuws, nu 4 september2019 bij Beau

5

Voedselwaakhond.nl   HAK komt als eerste met NutrieScore, zie NutrieScore.nl

 ENGLISH

200 URL's to protect the foodindustry.We hope that Unilever, Friesland Campina, Jumbo and AHOLD stop advertising at the groep .

If you have a problem with journalists  and if you work for Unilever, Friesland Campina, jumbo or AHOLD, ask your marketeer to stop advertising at groep . 

 

We maken de kleine Unilever  letters wat groter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden alle bedrijven in de regio Leiden excuus aan, maar we vinden wel dat de bedrijven het product KEES aan hadden kunnen pakken. Nu moeten we het zelf doen. Jammer dat we daarmee ook de regio supermakrt aan moeten pakken.

 Er is door de Kamer van Koophandel een grote fout gemaakt met de inschijving van KEES, want KEES is geen KAAS.

De grootste misleider van de effectenbeuers heeft dus eigenlijk geen goede inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

 

Er komt geen rectificatie van de 45 miljoen te veel omzet KEES, toch jammer Unilever en HetVinkje, het was uw zakenpartner. 

U kunt ons ook vinden op :

www.ookdit.nl

www.mntn.nl

www.kledingkeurmerk.nl

 

Bovendien hebben we nog circa 50 doorgelinkte URL's met de bijbehorende 50 twitter, instagram,  facebook en linkedin accounts. 

 

 

Liever geen vlees,  VleesVandaag.nl

 

 

Original Cheese", DOC.

De Nederlandse voedselbranche is heel oneerlijk als het gaat om de herkomst van zuivel. Ze liegen en bedriegen als het gaat om streekgebonden namen zoals Friesche Vlag uit België , Goudse uit Duitsland. Nu wil men duurzaam overkomen dus kan men geld geven en een keurmerkje krijgen op Friesche Vlag uit België, de Zaanse Hoeve uit Duitsland, de Goudse van Duitse of Poolse melk en natuurlijk krijgt KEES ook een keurmerkje als Marc dat zou betalen.

Nederlandse zuivel is NIET duurzaam en zal het ook nooit worden als de Zaanse Hoeve uit Duitsland blijft komen en de Goudse kaas nog steeds van Duitse of Poolse melk wordt geproduceerd. De branche liegt al jaren met  over de herkomst van zuivel, met toestemming van de NVWA, zoals  Gouda kaas uit Polen.

Alles over het onzin keurmerk: "On The Way To PlantProof", PlantProof.nl

"On The Way To Plant Proof" is a new Dutch  sustainability quality mark.

 Friesland is a province in the north of the Netherlands. Belgium is located south of the Netherlands. The sustainability label "on the way to the PlanetProof "has a collaboration with Friesland Campina that calls the milk from Belgium "Friesche Vlag", as if the milk comes from Friesland, which is 400 kilometers to the north.
  SSTNBLT.com

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. België ligt ten zuiden van Nederland. Het duurzaamheidkeurmerk #on the way to the planetproof" heeft een samenwerking met Friesland Campina dat de melk uit België " Friesche Vlag " noemt, alsof de melk uit Friesland komt, dat 400 kilometer noordelijker ligt.

 

De zuivelbranche is ziek: De Gouda kaas kan gewoon van Duitse of Poolse melk geproduceerd zijn. De Zaanse Hoeve is Duits.

Nu wil de branche met "On the way to PlanetProof " bewijzen dat men duurzaam is. Dat kan toch niet als Friesche Vlag uit België komt en Dutch Original Cheese ( DOC) gewoon Duitse melk gebruikt voor Goudse kaas, zoals Goudsche Waegh van Emté.

De zuivelbranche zit ons al 5 jaar dwars.

KEES kreeg geen woordmerkrecht, het bewijs staat op deze website. STOP er maar mee Marc, want je krijgt NOOIT het alleenrecht op de naam KEES. NOOIT is NOOIT. Ben je doof of zo.

Schuttelaar & Partners heeft geen woordmerkrecht.

HetVinkje heeft geen woordmerkrecht. STOP er dan mee.

On the way to PlanetProof  heeft geen woordmerkrecht. STOP er dan maar mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 oktober 2018

 

De grootste misleiders hebben elkaar gevonden. Zijn we eindelijk van HetVinkje af, begint het weer opnieuw.

https://www.frieslandcampina.com/nl/nieuws/frieslandcampina-gaat-voor-planetproof-keurmerk/

Hoe kan het SMK keurmerk nu in zee gaan met Friesland Campina. De Friesche Vlag koffiemelk komt uit België.  We worden opgelicht door het nieuwe duurzaamheidskeurmerk " On the way to planetproof " . Waarom blijft de merknaam Friesche Vlag bestaan als de koffiemelk uit België komt?? Dit product verdient geen duurzaamheidskeurmerk. Stop dit onzin keurmerk onmiddelijk, voordat we juridische stappen ondernemen.

STOPTOBER   Stop in oktober , stopoktober.nl Stopinoktober.nl 

Ik wil stoppen in oktober 2019, stopinoktober.nl , maar dan moet er geld vrij gemaakt worden voor het verlagen van de pensioenleeftijd naar 65 jaar.

Dat kan Mark Rutte makkelijk betalen als hij de dividendbelasting niet afschaft.

De grootste onzin uitspraken van Unilever plus het marketing bureau  in het kader van de discussie over het afschaffen van de dividendbelasting op een rij:

Ten eerste

Plantsterolen zijn levensgevaarlijk voor kleine kinderen en ongeboren vruchten, zie ook Hartstichting.nl. " Alleen kinderen met FH mogen bij hoge uitzondering, op advies van een arts, producten met plantensterolen", aldus de Hartstichting.nl.

 Ten tweede

Producten met plantensteriolen kregen wel  het "gezond product logo  HetVinkje" van IKKIESBEWUST van marketing bureau Schuttelaar & Partners, De maketeers zijn Marcel Schuttelaar, Leon Jansen, Jacq Vink en Suzanne van der Pijll. Dit marketing bureau heeft geen woordmerkrecht op de naam Schuttelaar, want dat is in handen van Schuttelaar-snoep.

Ten derde

Het hopeloos verwaant achterbaks  jongetje  plus dito journaliste  verrekken het € 45.000.000 omzet KEES te rectificeren. KEES had een koppelverkoop met Becel pro activ.

KEES heeft geen enkele vorm van woordmerkrecht, maar kreeg toch HetVinkje van Schuttelaar & Partners, wat een botte honden. Hebben deze marketeers geen vrienden met de naam KEES, wat een eikels? Heeft de Becel-productmanager van Unilever geen vrienden met de naam KEES??

Stoptober Stopinoktober.nl  RemyLudo, Twan, Loek, Karin en Marc stop in oktober 2018 en kom met rectificatie van € 45.000.000 te veel omzet KEES in 2016. 45 miljoen te veel omzet heeft niets met persvrijheid te maken, het is gewoon een leugen. Het OM zal u achtervolgen want Value8 is beursgenoteerd.

DUURZAAMHEID zuivel

"On the way to planetproof" is een nieuw internationaal duurzaamheids keurmerk. We hebben voor de bedenkers maar 4 vragen

Waarom had KEES het gezondkeurmerkje HetVinkje?

Waarom trapt u Zaanse Hoeve uit Duisland niet uit de winkels.

Waarom trapt u Belgische Friesche Vlag niet uit de winkels?

Waarom heet kaas van Duitse melk van DOC ( Dutch Origional Cheese ) gwoon Goudsche Waegh?

Welkom bij de #onderzoekjournalist.nl   #plantsterolen.nl #liftkeurmerk.nl

 

 We onderzoeken het toenemende gebruik van plantensterolen in voeding.

Wat is het effect van deze plantsterolen op de gezondheid van jonge kinderen en nog niet geboren babies? Is dat echt goed onderzocht? 

Het is niet normaal dat Becel ProActiv in de supermarkt verkocht wordt. Het zou aan de servicebalie verkocht moten worden in plaats vanuit het schap. 

Bovendien moet Karin Husslage van RTLZ nog € 45.000.000 omzet KEES rectificeren. Kees had een koppelverkoop met Becel ProActiv , zie #KarinHusslage of #gehoordopderedactie

 

 

 

Daarbij komt nog dat Becel ProActiv het gezondloge Het Vinkje van Schuttelaar & Partners heeft, dat ook betrokken is bij de Noordzeeboerderij.

 

 

 

 

 

 

 

 Hartstichting is ook niet blij met plantsterolen.

Alleen kinderen met FH mogen , na overleg met een arts, als hoge uitzondering,  Becel ProActiv innemen.

Voor andere kinderen en de ongeboren vruchten is het levensgevaarlijk.

We hebben de klacht gemeld bij de ReclameCodeCommissie , waar de klacht tegen Marc van W, die de naam KEES gebruikt zonder enige vorm van woordmerkrecht, ook loopt.

 

 

 

  

 

LeugenBeurs.nl   OnbetrouwbareMedia.nl

September  2018,  50+beurs, de 50plusbeurs is een leugenbeurs.

Er staan producten met Het Vinkje op de 50 plus beurs.

KEES staat er ook; Karin Husslage voorheen van Sprout, nu van RTLZ , moet nog € 45.000.000 omzet KEES rectificeren.

BECEL ProActiv van Unilever als moordwapen gaat te ver, dat vinden wij ook, maar 900% liegen over de omzet door MT mediagroep gaat ook veel te ver. De betrokken journaliste werkt nu bij RTL. 

Leidsekrant.nl Voedselkrant.nl , wij hebben ook persvrijheid, maar zijn eerlijker dan RTL als het gaat om de omzet van KEES. Leidsekrant.nl en Voedselkrant.nl zijn onderdeel van het KEES imperium ( anti product KEES ) net als Voedselwaakhond.nl,  kaaskeurmerk.nl, liftkeurmerk.nl  en keesNL.nl

Onder het mom van PERSVRIJHEID lukt het om via een RTL journalist of een journalist van MT mediagroep,  de omzet van een beursgenoteerd bedrijf 900% te verhogen. De koers van het aandeel kan daardoor omhoog schieten.

Zie ook het voorbeeld van product KEES van Value8 dat een koppelverkoop had met Unilever.  Karin Husslage ( nu van RTLZ ) heeft 900% gelogen over de te verwachten omzet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 Ik zou me schamen als ik dit Unilever product in mijn winkeltje zou verkopen en daar gratis KEES bij weg zou geven, Sorry Paul Polman en Marc van W.

Is het poging tot mishandeling als u, als bedrijfsleider van AH of Jumbo,  dit Unilever product aan zwangere vouwen verkoopt? Of is het poging tot doodslag? Of gaat dat te ver. Misschien wordt RTL nu wel wakker en komt er een rectificatie van de  € 45.000.000 te veel verwachte omzet KEES in 2016.

De TIP van KEES, wil u uw ex en de kinderen zwaar letsel toebrengen geef ze BECEL ProActiv. U kunt het gewoon kopen bij AH, Jumbo, Hoogvliet. Jan Linders, Emté etc. Het staat gewoon op de verpakking, dus niet moeilijk Paul Polman.

BECEL ProActiv van Unilever als moordwapen gaat te ver, dat vinden wij ook, maar 900% liegen over de omzet door MT mediagroep gaat ook veel te ver. De betrokken journaliste werkt nu bij RTL. 

De 50+beurs , Unilever  Albert Heijn, Jumbo, de leden van Superunie , Sprout en RTL hebben zich vergist in het gebruik ( of misbruik ? ) van de naam KEES.

Wie of wat is KEES?

KEES is een naam, een gewone voornaam en NIET geschikt als productnaam, want het product kreeg geen woordmerkrecht, alleen een beeldmerk.

Een beeldmerk betekent dat het logo beschermd is, maar zegt helemaal niets over het gebruik van de naam KEES. En toevallig heet ik KEES. 

 Value8 is het ook gelukt. Product KEES is onderdeel van Value8. Kees had een koppelverkoop met Becel ProActiv van Unilever

Magazine en website Sprout.nl  ( onderdeel van MT mediagroep ) verrekt het een fout van € 45.000.000 te rectificeren. KEES ( onderdeel van beursgenoteerde Value8 ) verwachte  geen 50 miljoen omzet maar slechts 5 miljoen in 2016. Dit is een verschil van 900%

De betrokken journaliste werkt nu bij RTLZ

Onder het mom van PERSVRIJHEID lukt het om via een RTL journalist of een journalist van MT mediagroep,  de omzet van een beursgenoteerd bedrijf 900% te verhogen. De koers van het aandeel kan daardoor omhoog schieten.

 

 

 

 

We vragen heel diplomatiek of Unilever, Sprout en RTL de betekenis van de  naam KEES kunnen herstellen .
KEES is de naam van een persooon en niet geschikt als naam voor een produkt.

Nieuw Inzicht Persvrijheid Register Accountants. De accountants blijven verantwoordelijk voor foutief gepubliceerde omzet die onder het mom van persvrijheid is gepubliceerd.

14-9-2018, Mijn BIM is 25,2. Mijn diëtiste adviseert mij geen product KEES te eten omdat dat te vet is. Dat komt goed uit want ik heet Kees en Marc heeft geen woordmerkrecht op de naam Kees.

Mijn ontbijt: Vezelrijk brood, geen Becel,geen BlueBand , geen Zeeuws Meisje, geen  Jumbo of Albert Heijn huismerk margarine maar Alpro Soya of magere roomboter,  geen KEES.

Roeryoghurt , geen Zaanse Hoeve van Albert Heijn, want dat is Duits

Mijn Lunch: Bruin broodje gezond , zonder Becel en zonder KEES.

Diner:  Geen Unox soep, geen Unilever producten maar verse groente en zelf gemaakte sausjes, geen Calvé. Geen Unox vlees, zoals rookworst. Gewoon een stuk vlees of vis kopen en bakken in olijfolie. Kijk goed naar het merk van de olijfolie, dat zal ook wel Unilever zijn.

  koffie zonder Friesche Vlag want dat komt uit België. Geen Becel Koffiemelk, want dat is VERBODEN. Becel Koffiemelk  is officieel geen melk of zuivel product.

 

 

 

 

Beste ministerie, beste NVWA, maak een einde aan voeding met toevoeging van medicijnen.

 Aan omega 3-vetzuren worden positieve eigenschappen toegeschreven in het voorkomen van hart- en vaatziekten, artritis en depressies. Omega 3-vetzuren verlagen het cholesterolgehalte in het bloed en zijn onder meer van belang voor de oogfunctie en de hersenstofwisseling

Unilever weet toch niet welke medicijnen ik al gebruik. Mag dat zo maar; zonder bijsluiter medicijnen leveren? 

Voorbeeld: Mijn bloeddruk was te laag. De medicijnen zijn de laatste 12 maanden hetzelfde gebleven. Lag het dan aan de BECEL met omega 3? Moet ik mijn medicijnen aanpassen vanwege de omega 3? En als ik dan weer een ander merk margarine koop, moeten mijn medicijnen weer bijgeteld worden, toch?

Maak een einde aan het BECEL-tijdperk.

Zijn omega 3 vetzuren geschikt voor kinderen onder 5 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, of is het VERGIF voor bepaalde groepen? ( disclaimer: Het is een vraag, geen opmerking )   

De NVWA mag wel een keer langskomen, op afspraak aub, (  Voedselwaakhond.nl )

50plusbeurs, kennis maken met de misleider(s)

18-22 september

FoodDay.nl 13 oktober,

 komt u ook?

 

 

Moet de WHO niet wereldwijd onderzoeken of alle melkvetvervangers wel gezond zijn ?

Een algeheel verbod op magarine en kaasvervangers is misschien een goede les voor de fabrikanten.

Onderzoek de gezondheid in de landen waar bijna geen magarine te verkrijgen is, zoals landen rond de middellandse zee.  Zijn die mensen dan minder gezond? De magarine wordt daar alleen aan de  toeristen verkocht.

Dus zolang het onderzoek van de WHO naar melkvetvervangers ( magarine en kaasvervangers ) loopt, adviseer ik gewoon bakken in roomboter of olijfolie en ( magere) roomboter op de boterham, tenzij uw arts of diëtist anders voorschrijft. Laat Becel proActiv staan als uw kleine kinderen heeft of zwanger bent.

 

 De samenleveing kan best zonder BECEL. Zie de kleine letters.

Becel pro activ is mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die bostvoeding geven en kinderen onder de 5 jaar.

Totaal ongeschikt zou ik zeggen, want je hebt het over circa 15% van de bevolking.

Het is waarschijnlijk ook niet geschikt voor mensen die al cholesterolverlagende medicijnen gebruiken, maar laat de WHO of HET OM dat maar bepalen.

Mag het in combinatie met grapefruit gebruikt worden? De meeste cholesterolverlagende medicijnen waarschuwen voor de combinatie met grapefruit.

Grapefruit(sap) bevat stoffen, genaamd furanocoumarines, die de werking van het enzym CYP3A4 in uw lichaam kunnen blokkeren. Dit enzym speelt een belangrijke rol bij de afbraak van veel geneesmiddelen. Wanneer dit enzym minder goed werkt hoopt het medicijn zich op in uw lichaam en is de kans op bijwerkingen groter.

De aanval op UNILEVER en KEES als kaasvervanger is geopend, vanwege de koppelverkoop "KEES +BECEL proactiv ".

Kunt u zelf geen merknaam verzinnen, SUKKEL.

Wat is uw marketeer een rare kwast.

Dus , Unilever de koppelverkoop met KEES, dan is dat het einde van BECEL.

9 september 2018

EVMI maar weer een bericht gezonden om a.u.b. te teksten over de melkvetvervanger te herzien. We wachten af, groeten van KEES

Ook RTLZ verrekt het om mee te werken aan een rectificatie. We hebben al maatregelen getroffen, dat ziet u verderop op deze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOEDSELWAAKHOND.nl     VOEDSELKRANT.nl

 https://www.distrifood.nl/fabrikanten/nieuws/2012/10/becel-pro-activ-meest-misleidend-1014906?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.228448084.879123759.1536424986-679167584.1479644875

 Volgens bovenstaande link was het in 2012 al heel duidelijk: BECEL PRO ACTIV is misleidend, nu maakt KEES het verhaal van BECEL PRO ACTIV compleet af. Er is geen weg terug meer.

 

Op internet worden grapjes gemaakt over KEES: Ligt KEES nog in de koelkast?

De vrouw van Gijs maakte grapje: Gijs is voor KEES gevallen.

 

Wij kunnen BECEL ook afzeiken, als Unilever de naam KEES afzeikt.

 

De kaart met Unilever logo heb ik per post ontvangen.

Dus ik heb alle recht deze kaart te publiceren.

Het lijkt er op dat Unilever de naam KEES wil gaan gebruiken, zonder enige vorm van woordmerkrecht.  

 

 

 

 

Unilever koppelde de naam KEES aan BECEL. Toevallig ben ik naar mijn opa genoemd en heet KEES. Het einde van BECEL is in zicht.

 

 

 

Misschien stopt de voedselindustrie wel met de naam KEES  als de naam KEES synoniem wordt voor gestoorde gek.  Met deze website zijn we aardig op weg om het IMAGO van KEES naar beneden te halen, met als gevolg dat imago van Becel en Unilever ook een deuk oploopt. Dat hebben we ingecalculeerd als extra meevaller.

  8 september 2018

Conflict met RTL over het door Karin Husslage geschreven artikel, toen ze nog voor Sprout werkte.

RTL weigert mee te werken aan een rectificatie.

Door de koppelverkoop van KEES met Becel pro activ, treft deze leugen van 900 % van de omzet van dit vetvervangend product ook Unilever.

Omdat KEES onderdeel is van VALUE8 en VALUE8 beursgenoteerd is kan het ook nog BEURSFRAUDE zijn. Of is het persvrijheid, dat mag HET OM beslissen.

Unilever misbruikt de naam KEES, dus ik die KEES heet, mag over UNILEVER schrijven wat ik wil, dat is persvrijheid, want ik ben journalist van 2 kranten; voedselkrant.nl en de leidsekrant.nl

Bovendien heb ik de Amerikaanse MT Mediagroup overgenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 september 2018.

 

 

 

 

Nieuwe naam gezocht voor deze website: FoodWatcher.nl of Foodguard.nl.

Door een domme fout heb ik nu foodgard.nl , sorry voor het ongemak. Wist u dat Denk.nl gewoon te koop staat?

 

 

 

 

 

29 augustus 2018

Beste Mark Rutte , we hebben een onbetaalde factuur t.a.v.  Unilever in bezit. Het is een factuur van NVWA uit 2016 die Paul Polman verrekt te betalen. Waarom sluit u een deal met Unilever als er nog facturen uit 2016 open staan? Staan er bij de overheid nog meer oude facturen open van Unilever.

Het kan niet zo zijn dat Unilever beloond wordt met afschaffing van dividendbelasting, terwijl er misschien nog heel veel andere oude facturen open staan. Wij hebben het bewijs, een onbetaalde factuur uit 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21-8-2018 Mark Rutte wordt eens wakker: AHOLD moet gewoon dividendbelasting blijven betalen, , want de ZAANSE HOEVE Zuivel producten komen uit Duitsland. Dat is misleidend.Ook bij het CBL zit het niet goed. Friesche vlag komt van Belgische melk.

De totale branche is ziek, men liegt en bedriegt over de herkomst van zuivel via de merknamen, die het anders doen lijken. De merknamen lijken Nederlands maar de producten komen uit het buitenland.

Unilever heeft heel veel productie verplaatst naar het buitenland en zou nu ook geen dividendbelasting meer hoeven te betalen. Absurd.

16-8-2018, Beste Unilever, ik hoop dat Mark Rutte zich bedenkt en dat uw aandeelhouders de dividendbelasting gewoon moet betalen. Wij zijn helemaal klaar met Unilever.

Wij weten genoeg over Unilever om de beurswaarde te laten kelderen tot bijna nul. Succes met het pesten van de naam KEES, sukkels van Unilever en sukkels van Schuttelaar & Partners ( = HetVinkje.nl).

 

18-8-2018

Unilver heeft wel degelijk baat bij de leugen van Marc van W en journalisten RL Gieling van Sprout ( = MT mediagroep ) en Karin Husslage voorheen van Sprout, nu van RTLZ.

De leugen was 900 % te veel omzet KEES in 2016. Niet 5 miljoen, maar 50 miljoen omzet werd gepublicerd.

Doordat Unilver een koppelverkoop met KEES had; "Kees gratis bij Becel pro activ " leek het alsof de omzet van Becel pro activ ook enkele honderden procenten hoger was.

Ook lijkt het aantal consumenten, dat gevoelig is voor producten die geen dierlijke vetten bevatten, 900% hoger.

Dit zou betekenen dat er veel meer consumenten gevoelig zouden zijn voor BECEL producten. Dus de koppelverkoop van "Kees gratis bij Becel Pro Activ" met een gelogen omzet KEES van 50 miljoen Euro per jaar in plaats van 5 miljoen Euro per jaar, heeft de koers van het aandeel Unilever een postitieve impuls gegeven. Het leek alsof veel meer Nederlanders, 900%, de Becel en Kees producten zouden kopen, dan in werkelijkheid het geval is.

 

Omdat zowel Value8 ( circa 50% aandeelhouder van KEES ) en Unilever beursgenoteerd zijn, lijkt het op misleiding van de aandeelhouders.

Het aandeel Unilever heeft een positieve impuls gekegen, door de leugen van product Kees, dat valt niet te ontkennen. 900% meer potentiele klanten is niet zomaar een verschilletje.

Het is aan de Rijdende Rechter of het OM om hiermee verder te gaan.

 

Wij wensen de 50plusbeurs.nl heel veel succes met het promoten van KEES.

 

 

15-8-2018

Beste Nederlandse overheid,

wij hebben het vroegere RijksKaasMerk.nl op onze naam gezet omdat Marc van W. de naam KEES  gebruikt zonder enige vorm van woordmerkrecht.

 

 

 

 

Excuus voor het ongemak. Indien u het RijksKaasMerk weer gaat gebruiken, kunt u een beroep doen op de URL .

Andere URL's die wij in bezit hebben:

 

GWOON is het huismerk van Superunie . Superunie is de inkooporganisatie waar Jan Linders, COOP en Hoogvliet supermarkten etc lid van zijn.

Kezen is een ander woord voor het hebben van geslachtsgemeenschap. Dat moet Marc van W toch geweten hebben , toen hij zijn product KEES introduceerde.

De verwarring is compleet: Is kees nu een jongensnaam of de naam van een product van MARC van W ( maar zonder woordmerkrecht).

 

14-8-2018  Twitter-tip "Als KEES een slecht imago heeft, stopt MARC van W vanzelf met het product KEES" 

 

 

 14-8-2018  De voedselwaakhond heeft gesproken: "Het product KEES stinkt naar afgewerkt oliebollenvet en smaakt naar zonnenbloemolie" . De vraag blijft of ook de BECEL drank naar zonnenbloemolie smaakt.

Waarschijnlijk komt over de BECEL drank deze week nog een uitspraak.

 

Beste supermarkten , Schuttelaar & Partners, Unilever en Albert Heijn

Uw onzin keurmerkje "Het Vinkje" stond jaren lang op de verpakking van het product KEES.

Het product KEES van Marc van W heeft geen enkel woordmerkrecht.

Stop toch eens met het onzin product KEES, want ik heet KEES.

Beste 50plusbeurs.nl , stop met het promoten van het product KEES, want ik heet KEES.

 

Hieronder zit u een mailwisseling over de merkrechten van het product KEES.

 

 

 

 

8-8-2018

 

 De levensmiddelenbranche wil zo veel mogelijk sjoemelzuivel verkopen tegen een hoge prijs. De zuivel komt uit Polen, Duitsland en België, met OER -HOLLANDSE namen zoals Gouda kaas, Zaanse Hoeve, Friesche Vlag en voorheen ook het product KEES. ( dat is toch duidelijk een OER-Hollandse naam ) Het prodcut KEES heeft geen woordmerkrecht gekregen van het BIOP. Wel heeft men een beeldmerk gekregen. Het feit dat MARC geen woordmerkrecht kreeg op de naam KEES zegt al genoeg. MARC stop aub met het belachelijk maken van de naam KEES. Wij maken "ALBERT" toch ook niet belachelijk. Albert is waarschijnlijk uw grootste afnemer. Samen met Jumbo en Superuni zorgen deze 3 voor een heel groot machtsblok in Nederland. 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------

 

Karin Husslage van RTLZ en RemyLudo Gieling van Sprout (= MTMediagroep ), kom eens met een rectificatie van € 45.000.000 omzet product KEES in 2016. U komt op deze manier wel heel dom over als onafhankelijke journalisten. 

U bent op deze website terecht gekomen, omdat u zocht naar Karin H. van RTLZ of Marc van W. uit Leiden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de leugen van € 45.000.000 omzet van het product KEES in 2016 .

Unilever + Albert Heijn + Jumbo + Superunie ( Jan Linders ) wat heeft u ons aangedaan sinds 2012, wat hebben wij u misdaan?

Wij pesten de naam ALBERT toch ook niet zoals u de naam KEES pest. Hebben uw inkopers geen gevoel?  Zijn uw inkopers contact gestoord, hebben die geen vrienden met de naam KEES? 

Zie onderstaande link, waarvoor de reclamecodecommisie € 50,00  verlangd om het verder te onderzoeken:

https://www.youtube.com/watch?v=OhpFkO4u4IQ

 

De voedselwaakhond heeft rolluiken besteld, omdat de CEO van Value8 aan de deur stond , omdat de voedselwaakhond zijn naam heeft getwittert. Value8 gebruikt de naam KEES, dus de voeselwaakhond twittert de naam van de CEO van Value8. logisch toch. Value8 en Unilever, laat de naam KEES gewoon met rust en verzin zelf een productnaam voor die rotzooi.  Bij de opdrachtbevestiging van de rolluiken zit een "allonge", dit is Frans voor "bijlage". 

De voedselwaakhond onderzocht het zogenaamde gezonde " Becel voor de koffie " en kwam er achter dat er 11 gram suiker per 100 ml in zit, dit is 139% meer suiker ten opzichte van 4.6 gram suiker in Balance van Friesche vlag : Zie ook de mogelijke e-mail van uutlook.com in uw spam filter.

Moederdag 2018; Familie van Meteren bestelde bloemen bij Fleurop en de voedselwaakhond kreeg de orderbevestiging en de factuur. @Fleurop #pleurop

KEES gaat marketing cursus geven over het gebruik van voornamen voor producten, zoals Jan en Kees. Wilt u deze cursus bijwonen mail dan naar: mijnvoornaamwordtmisbuikt@voedselwaakhond.nl  

 

De anti-kees lobby is gestart. Stop het gebruik van voornamen als productnamen en merknamen.

 

4 mei 2018:   Politie uniformen gestolen in noord-Nederland. Namens opa KEES: Kijk uit voor oplichters in deze gestolen uniformen. Hoe voelt het nu als een ander uw identiteit gebruikt ??

KEES = de naam van mijn overleden opa. Deze naam wordt gebruikt door MARC voor een product.

We vragen Albert Heijn te stoppen met het pesten van een ieder die KEES heet. Het duurt al 5 jaar. Stop pesten nu.

De Koekwaus van de dag is de zuivel-inkoper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOEDSELWAAKHOND.nl

 bel 06 20824325 voor informatie.

Waarom pest de voedselindustrie

de naam Kees? Opa kees wordt gepest.

Beste JUMBO, Albert Heijn en Superunie, stop eens met het pesten van de naam KEES.

Wij pesten de namen FRITS, ALBERT en DIRK toch ook niet. Doe toch eens normaal.  Vraag het CBL om hulp.

zie www.frts.nl,  www.albrt.nl, www.dikr.nl

Het gaat om de merkrechten, die er NIET zijn. 

 

Laatste nieuws, de ZAANSE HOEVE karnemelk van Albert Heijn met HET VINKJE van Schuttelaar & partners bevat 17% meer suiker dan de JUMBO karnemelk zonder Het Vinkje.

 

De tips over het gebruik van de bonuskaart van de VOEDSELWAAKHOND:

Diabetes patiënten,

Aan de hand van de geregistreerde aankopen met uw bonuskaart of andere klantenkaarten kunt u aantonen dat u te veel suiker heeft binnen gekregen.

U kunt uw supermarkt + Schuttelaar & Partners aansprakelijk stellen voor de door u gekochte producten met te veel suiker.

De grootste leugen van Het Vinkje is de ZAANSE HOEVE zuivel uit DUITSLAND.

Bovendien stond Het Vinkje op heel veel producten met te veel suiker.

Beste Leon Jansen en Marcel Schuttelaar, wij dachten dat u zou stoppen met Het Vinkje. Moet ik weer een keer langs komen om nog eens uit te leggen hoe het werkt, maar dan neem ik nu het diabetes fonds mee.

Uiteindelijk wordt Het Vinkje op de producten met veel veel suiker de ondergang van Schuttelaar & Partners. Daar zorgt de VOEDSELWAAKHOND samen met het CBL wel voor.

Snoepwinkel Jamin besloot een Paas-parodie te maken op Dries in gele ballenknijper, onder de naam 'Paas Baas Dries .

 

Stop toch eens met het misbruiken van andermans namen, Stelletje KLOTE MARKETEERS .

De Oosterhoutse keten is geen haar beter dan het Leidse bedrijf dat de naam KEES misbruikt. WAT EEN GEDOE en dat met PASEN.

 

"Hoe KEES zijn overleden opa KEES leerde kennen als zijn persoonlijke gids" wordt de titel van het nieuwe boek van de ZWEEFKEES.nl, dus supermarktmanagers en GeWOON inkopers opgepast, na 5 jaar wordt   alles toch nog anders.

U bent een RUND als u met KEES stunt, sukkels. Wapens in Alphen aan den Rijn, dat kan toch niet, zo GeWOON is het niet.

Stop eens met het gekut met de naam KEES. Neem het voorbeeld van Kees Kiestra van EMTE over. STOP met KEES.

Rare journalisten van MT en SPROUT, doe eens normaal, 45 miloen te veel omzet opgegeven. Rare RemyLudo G. en Karin H., waar blijft de rectificatie? 

 

KAASKRANT.nl       KEESkrant.nl 

Kaasinstituut.nl  Kaaskeurmerk.nl BerePoot.nl

VleesVandaag.com  DebatRucks.nl , Fuck Het Debat  ( tegen de gevestigde politieke partijen ) NieuweWegenVoorArbeid.nl

 De politieke partijen zien niet in dat hun vriendje Unilever de naam KEES pest.

Anti-KEES website. KEES is niet geschikt als merknaam, maar Marc van W. en Unilever snappen dat nog steeds niet.

Waarom hoeft Unilever geen dividendbelasting te betalen, maar mag Unilever wel de naam KEES gebruiken zonder enige vorm van woordmerkrecht? zie ook rodesok.nl

Rotterdam krijgt een belevinarium ( of is het beleefinarium)

 "Hoe KEES zijn overleden opa KEES leerde kennen als zijn persoonlijke gids" wordt de titel van de ZWEEFKEES.nl

Alle mensen moeten kunnen wonen.

 betaalbare huurwoning  en koopwoning gezocht: 

1e betaalde link   Voedselnieuws.nl

 

Wil u ook een link?    Reclame "at" keesnl.nl 

Action against the Dutch Food industry on the core date 25 July, the birthday of the reel KEES.

inkopers levensmiddelen en zuivel , wordt eens wakker, stop eens met het afzeiken van de personen KEES en JAN,  wij heten toevallig ook zo, klik hier 

Naast Silvana beddengoed, is er geen andere branche die van een VOORNAAM een grote merknaam probeert te maken. CBL stop met die onzin, verzin maar nieuwe merknamen. Gaat u de levens van KEES en JAN levenslang pesten?  Iedere keer als ik een CBL supermarkt binnenloop zie ik KEES en JAN liggen. Ik ga voortaan wel naar de ALDI of LIDL daar ligt dit soort onzin producten niet.

Trap die ZAANSE HOEVE uit DUITSLAND eens uit de winkels. U liegt en bedriegt.

Beste Albert Heijn, AHOLD, JUMBO, Superunie, Kamer van Koophandel te Leiden, Reclame Code Commissie, WIPO en BOIP/BBIE  kan die belachelijke ONDERNEMER niet stoppen met de merknaam KEES? Is het echt zo moeilijk om zelf een merknaam te verzinnen?  

Beste Karin Husslage van RTLZ en Remy Ludo G. van Sprout, onderdeel van MT Mediagroep, hoe laat komt vandaag de rectificatie van € 45.000.000 te veel omzet KEES in 2016? We vragen al 3 jaar om een rectificatie.

ooknu.nl      ookditnog.nl     ookdit.nl       nunog.nl      nugeen.ookdit.nl

 Belachelijke.nl  Je moet wel een belachelijke TRUT zijn om van de naam KEES een belachelijke MERKNAAM te maken. 

Nieuws uit Wanroij, zie Wanroij.nl

 5446AA Wanroij  tot 5446ZZ Wanroij

Je zult maar in Wanroij wonen en niet weten waar dit over gaat.

Vraag maar aan Karin Husslage van RTLZ waar dit over gaat.

Zo gewoon mogelijk omgaan met merknamen, zoals  gewoon.nl, mogelijk.nl, ManOpMaat.nl, ActiefWerkt.nl, (  iedereen wil actieve werknedewerkers, het lijkt alsof andere uitzendubreau's inactief werken)  PeoplePower.nl ( PeoplePower lijkt wel heel veel op het andere uitzendbureau met de naam POWER ).  

 ( tip met 2 merknamen) Tip van de VoedselWaakhond.nl : Koop GEWOON geen sterk gekruid vlees, dan ruikt u MOGELIJK  niet of het wel of niet bedorven is.

 

Meldt de meest belachelijke merknamen zoals "Stad Rotterdam" en "KEES" via info bij  voedselwaakhond.nl  .

U kunt ook mailen met de betrokken merkenbueaus zoals  Vriesendorp & Gaade, Novagraaf en Het Nederlands Octrooibureau. 

 

 

 

De meest belachelijke merknamen voor een uitzendbureau: MannenOpMaat.nl en VrouwOpMaat.nl, dit moet zijn PersoonOpMaat.nl of PersonenOpMaat.nl.

Beste CBL , stop toch met het blijven  gebruiken van de namen KEES en Jan als merknamen.

 

Beste merkenbureau , denk toch eens na over uw toekomst. Stop toch met de onzin merkrechten op een aantal merknamen: Albert in merkklasse 6 METAAL = metalen materialen voor spoorwegen , Zaanse Hoeve uit Duitsland, Wapenhandel van een Superunie-lid etc, etc.

 

Merkrecht PeoplePower.nl klopt niet, er is een merkrecht dat 4 jaar ouder is.     Stop toch eens met die onzin om van bestaande begrippen merknamen te maken. Zie ook PeoplePower.org 

 

 Lea  heeft een app ontwikkeld. Lea's app

                                                                                  

Vlevum: Virtual learning environments VMware vSphere Update Manager

 

Wij pakken de merkenbureaus die van bestaande voornamen, plaatsnamen en bestaande begrippen merknamen maken, wel heel hard aan.

Dat recht heb ik, want ik heet KEES.

 

 

BioVee.nl  & BioV.nl, Wij weten wat goed voor u is.

 

 

VLEESNIEUWS.nl in een nieuw jasje met allerlaatste nieuws.

Waag het niet te sjoemelen met vlees of zuivel, want u staat bovenaan in de SUPERKRANT.nl

 

Het bewijs: KEES gratis bij BECEL PRO ACTIV, zie link . http://www.xgratis.nl/forum/viewtopic.php?t=1907 .

Mijn naam is KEES , moest ik dan met iedereen maar mee naar huis men BECEL PRO ACTIV gekocht had? #metoo SEX met KEES, door de aanschaf van BECEL PRO ACTIV. Ik ga niet met u naar bed omdat u BECEL PRO ACTIV gekocht heeft.

Het bewijs: KEES gratis bij BECEL PRO ACTIV, zie link . http://www.xgratis.nl/forum/viewtopic.php?t=1907 .

Zien de marketeers van Unilever, Ahold, Jumbo en Superunie nu nog niet in dat KEES een bestaande voornaam is en niet geschikt is als PRODUCT NAAM? 

Zijn de marketeers echt zo dom en denken ze het te winnen van de meer dan 50.000 mensen die KEES heten?

Ja, ze zijn echt zo dom, want er is ook al een merk JAN.

Denken de merkenbureaus weg te komen met het maken van MERKNAMEN van  bestaande woorden, plaatsnamen en begrippen: Beter bed, PEOPLE POWER, STAD ROTTERDAM, OLD AMSTERDAM etc etc.

zie peoplepower.org , een beweging in de USA tegen Trump en in Nederland heeft iemand hier een merknaam van gemaakt. 

Beste NLO er klopt iets niet: Merkrecht Peoplepower

 

Registration number

 

0856911

Number, date and time of the filing

 

1173213 /   23-12-2008   , 11.07

Expiration date

 

23-12-2018

 G.W. Sloof Beheer B.V.
Westland 13
2751 EL Moerkapelle,
Nederland

Er is een ouder merkrecht in klasse 35 en 41 van Tutkimusyhtiö Corporate Image Oy

Trade mark number 009770884 Type Word Filing date 28/02/2011 Registration date 07/12/2014 Nice Classification 35, 41, 42 Trade mark status Registered Basis EUTM Reference AV100746/PS/JE Owner information Owner ID number 83194                              Owner name Tutkimusyhtiö Corporate Image Oy

 

 

 

 

Wel een mooie naam voor een nieuw merk van MARC, OPA KEES.  We noemen de OUDE KEES voortaan OPA KEES.

"Hoe langer KEES rijpt, hoe beter het smaakt"

2018 :  Er is geen ruimte voor bedrijven die KEES pesten. De samenwerkende supermarkten en bijbehorende merkenbureaus, uitzendbureaus en marketeers zullen nader onderzocht moeten worden of ze vaker pesten. Deed de inkoper van de supermarkt dat vroeger op de lagere school ook al? Pesten, zodat hij er zelf beter van werd?

Ook TUI, Corendon, Compass, KLM, Randstad, Temp-Team, PeoplePower, VrouwenPower, Vrouwpower, Shell, Esso, Total, SCHIPHOL, Fiat, Audi, VW , Citroeën, Peugeot, Mercedes moeten eens na gaan denken of ze wel willen samen werken met de KEES pesters en bepaalde samenwerkingen stoppen en niets meer verkopen aan die KEES pesters en geen personeel meer uitlenen aan de KEES pesters.

Geen auto's meer verkopen aan de KEES pesters, dan gaan ze maar te voet naar hun supermarkt om KEES te verkopen, ha ha ha ha ha ha ah ah ha 

Randstad, Tempo Team, Peoplepower, Vrouwenpower, ManOpMaat, Werkt: Geen personeel meer uitlenen aan de KEES verkopers, dan moeten ze maar harder werken, ha ha ha ha ha ah aha.

Geen vakantievluchten meer voor de KEES pesters, dan gaan ze maar op de fiets: ha ha ha ha ah ah ah.

Shell, Esso en Total:Geen brandstof meer verkopen aan de KEES pesters, zodat ze hun auto moeten laten staan.

KEES verwachte  in een interview van  Karin Husslage (van MT, nu van RTLZ )  € 50.000.000 omzet in 2016, dat is hooguit € 5.000.000 geworden.  Wat een afgang, er is 45 miljoen gelogen, dat is  900% gelogen. Maar als we vragen om een rectificatie van deze vergissing van 45 miljoen gebeurt er niets.

Merkland.nl, Mooie tekst van Peter R. de Vries: "Beter staand sterven , dan op je knieën leven."

 Wij zwichten niet voor Ahold, Superunie  en Jumbo ( die de naam KEES misbruikten en Unilever  dat de naam KEES misbruikt heeft.

Hier de kees-pesters met hun merkenbureaus:

Jumbo: Merkenbureau Novagraaf.

Superunie: Merken bureau het Algemeen Octrooi- en Merkenbureau B.V.

Ahold, Albert Heijn: Merkenbureau: NLO=  Nederlandsch Octrooibureau.

Unilever: Merkenbureau BakerMcKenzie

Schuttelaar & Partners heeft geen merkrechten.

HetVinkje heeft geen merkrechten.

Ik Kies Bewust: Merkenbureau Knijff & Partners B.V.

 

OPROEP: STOP met pesten van de naam KEES, we maken uw merknaam Zaanse Hoeve uit DUITSLAND gewoon belachelijk in de media.

Wij maken uw Becel pro activ, dat ongezond is voor zwangeren en kleine kinderen gewoon helemaal af in de media. Stop pesten naam Kees.

De "Becel voor de koffie"  dat als koffiemelk verkocht wordt zal uit de handel genomen worden.

De door de supermarkten te koop aangeboden FRIESCHE koffiemelk uit Begië zal ook van naam moeten veranderen.

Stop pesten naam KEES.

Vrouwonvriendelijke namen verdwijnen, ook al heeft u merkrechten op een van deze namen: Mankind.frl  wordt PeopleKind, wij hebben peoplekind.nl.  

Willemsorde.nl, je zult het maar hebben. Gaat merkenbureau Vriesendorp & Gaade Willemsorde.nl afpakken omdat ik commentaar heb op de manier waarop Marc van W de naam KEES misbruikt? 

 

Of gaan de uitzendbureaus de URL Willemsorde.nl afpakken, omdat ze zelf geen merknamen kunnen verzinnen, zoals u kunt zien op deze website over merkrechten.

 

.

  Voedselwaakhond.nl

  Beste CBL, bent u niet goed bij uw hoofd om door te gaan met BELGISCHE koffiemelk, met de (merk)naam FRIESCHE. Denk u echt dat de Nederlanders dit blijven pikken? U liegt en bedriegt, dat blijkt gewoon uit uw keuze van de merknamen.

  Beste CEO van AHOLD, is 5 jaar KEES pesten niet voldoende geweest? Moeten wij de naam ALBERT af gaan zeiken, zoals u KEES afzeikt? Neen toch, hoop ik . U verkoopt De DUITSE ZAANSE HOEVE ZUIVEL, zonder enige vorm van schaamte. 

  Medewerkers van een merkenbureau zijn boos als ik een akorting gebruik, maar zelf MISBRUIKEN zij de naam KEES.

  Het is de BTRBD bunder. Men maakt van twee bestaande woorden een merknaam "BETER BED" en volgens zou men boos kunnen worden, omdat ik op Marktplaats een nog beter bed verkoop dan u al heeft. Maakt dan van bestaande woorden geen merknaam, dan heeft u dat probleem ook niet.

  Heel raar dat dan een medewerker een aangetekende brief stuurt over een gebruikte afkorting, zoals BTRBD en dan zelf de naam KEES MISBRUIKT. Wat een raar naar mens.

   

   

  Ik word levenslang genaaid door een merkenbureau dat mijn voornaam KEES heeft vastgelegd in merkklasse 29.

   

  Stop toch eens met die onzin.

   

  Kunnen jullie zelf geen merknaam verzinnen, maar moeten jullie mijn voornaam gebuiken?

   

   

   

  Moet ik toe blijven kijken hoe Albert Heijn, Superunie en Jumbo mijn voornaam blijven VERKRACHTEN? 

  6 februari : De primier van Canada, Justin Trudeau, heeft er op gewezen dat Mankind, niet meer gebruikt mag worden. Het hoort in de toekomst Peoplekind te zijn. 

  Voorzichtige Conslusie: Dus dan wordt ManOpMaat.nl ook verboden en er is al een bureau met de naam PeoplePower.nl   

  Ook heeft PeoplePower al merkrechten via NLO.

  Heeft merkenburau Vriesendorp & Gaade zitten slapen en had men PeoplePower kunnen voorkomen???

   

   Beste UITZENDBUREAUS , verzin zelf eens een merknaam, in plaats van  gebruik te maken van veel voorkomende woorden of een combinatie van veel voorkomende woorden: PeoplePOWER, ACTIEF, Werkt, Randstad, CONTINU, USG People, StartPeople, Start,  etc etc.

   

  En maar klagen als iemand een woord gebruikt dat op uw merknaam lijkt: U krijgt nooit het alleenrecht op bijvoorbeeld het woord START.  En alsmaar klagen als iemand het woord PEOPLE gebruikt, omdat u het merkrecht op het woord PEOPLE heeft.

  U krijgt nooit het alleenrecht op het woord PEOPLE, dus verzin maar een nieuwe naam.

   

  VERZIN zelf eens een naam, futloze uitzendbureaus en bijbehorende merkenbureaus. 

   

   

  LEIDSEKRANT.nl      VoedselWaakhond.nl   Staalkrant.nl KompasGroepNederland.nl  OnderzoekJournalisten.nl MNTP.nl Multimodal Neuroimaging Training Program (MNTP) mannenvankaasdutchdelicacy.nl, BestCheeseOfHolland.nl,  AccentHypotheek.nl

  Kennelijk gebruikt iedereen de namen van de grote steden, met en zonder merkrechten op deze bestaande plaatsnamen.  Old Amsterdam ,  Stad Rotterdam verzekeringen en  ICI Paris met merkrechten en StadRotterdam.nl OudAmsterdam.nl, Randstadnieuws.nl, Utrechtsnieuws.nl, DenHaagnieuws.nl. Eindhovensnieuws.nl, Maastrichtsnieuws.nl, Tilburgsnieuws.nl zonder merkrechten. Een mooie taak voor het WIPO om eens een opruiming te houden. Wie heeft het recht op de namen van de grote steden? De burgemeester? Is er sprake van typo-sqatting bij StadRotterdam.nl, OudAmsterdam.nl , OldAmsterdam.nl, iciParis etc?

  3 februari, Vandaag heb ik een nieuw blauw pak gekocht. Misschien leuk voor carnaval: Ome kees de ZWEEF KEES ,  Zweefkees.nl

  LEEFT en  WERKT, maar geniet vooral aktief van uw vrijetijd.    Aktief leven  "LEEFT AKTIEF" .nl  

   

  We leven niet om aktief te werken, we werken om aktief te leven. Wie er anders over denkt, moet mij maar even bellen.

  AKTIEF is het nieuw motto.   Gwoon aktief bezig zijn. Gwoon merkrecht op handel in wapens voor de Superunie winkels. Het AKTIEF GWOON beleid : Wapens in de supermarkten van Superunie.

  Zie ook het voorbeeld van Beter Bed: Gewoon 2 woorden samenvoegen en dan er een merknaam van maken, maar de beddenconcurrent  mag de woorden "BETER BED " toch gewoon gebruiken in zijn reclame teksten: "Voor een beter bed kunt u ook naar de beddenconcurrent".

  Je kunt het alleenrecht niet claimen op een bestaand woord, dat KAN ECHT NIET. Het merkrecht is dan ook weggegooid geld.

   

   

   

  De merkrechten van RANDSTAD zijn geregeld door

  Chiever BV
  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam.

  Maar, het woord RANDSTAD wordt dagelijks gebruikt en vaak meerdere malen in het nieuws. DuS...merkenbureaus... Gewoon doorgaan met het vastleggen van veel gebruikte woorden als merknaam en vervolgens gaan klagen dat een ander uw merknaam gebruikt.

  Ik gebruik GEWOON.frl . maar GWOON is een beeldmerk van Superunie. Nu moet Superunie maar niet gaan klagen, wat GWOON is gewoon verkeerd geschreven. U kunt mij niet verdieden dat ik het goed schrijf. 

  Het merkrecht op GWOON is geregeld door:

   Algemeen Octrooi- en Merkenbureau B.V.
  John F. Kennedylaan 2
  5612 AB Eindhoven

  Dat is niet zo slim, want het hoort  GEWOON te zijn ipv GWOON.

   

   KNVU.nl, Kwaliteit Nederlandse Voeding Uitbreiden dmv o.a. de kaas van Poolse en Duitse melk met de naam Gouda, Goudse of Goudsche te ontmantelen, ook al wordt deze vaak bij Dutch Orininal Cheese in Nederland geproduceerd.

   

   

  DOC, Dutch Original Cheese, zal van naam moeten veranderen vanwege de 15% Duitse melk, De nieuwe naam wordt bijvoorbeeld "15% Deutsche Original Cheese"

  Eind 2020 ga ik verder als Bedrijven Adviesbureau voor advies over merknamen en merkrechten met de volgende URL's:

  Merkenbureau-Merkrecht.nl  &   BedrijvenAdviesbureau.nl

  Ook gaan we in 2020 verder met onze keurmerken; kaaskeurmerk.nl en diverse keurmerken op gebied van duurzaamheid en gezonde voeding. Wie er dan nog GOUDA kaas van Poolse of Duitse melk naar Nederland haalt, komt voor de rechter wegens misleiding. 

  Gezien het feit dat heel veel mulitinationals gelogen hebben over de herkomst van zuivel, breken er gouden tijden aan voor de speciaalzaken, die dan met veel trots het KAASKEURMERK.nl mogen gebruiken, mits zij nooit GOUDA kaas van Poolse of Duitse melk verkocht hebben.

  Als de multinationals zo door drammen met de Gouda kaas van Poolse en Duitse melk, zullen de boeren niet meer aan de multinationals leveren en gaat de goede Nederlandse kaas gewoon via de speciaal zaken, net als vroeger toen het Rijskaasmerk nog bestond. Dat Rijkskaasmerk.nl hebben de supermarkten ( de huidige multinationals) afgeschaft omdat men dan meer kon rommelen met de herkomst van de Gouda kaas. 

  We hebben bewijzen genoeg over het gerommel met de herkomst van zuivel: Zaanse Hoeve, Friesche Vlag en De Goudsche Waegh komen niet voor 100% van Nederlandse melk. Lukt het niet deze buitenlandse fabrikanten aan te pakken, pakken we de merkenbureaus hard aan, die deze Nederlandse merkennamen hebben ingeschreven: Novagraaf en NLO. NLO is het Nederlandsche Octrooibureau, dit bureau heeft de Zaanse Hoeve ( uit Duitsland)  als merknaam ingeschreven. U kunt het beter het Deutsche Octrooi Bureau noemen en het Nederlandsche achterwege laten.

  Typo-squatting.nl, weer een website van deze KEES, de zweefkees.nl ,  vanwege het onrecht dat het CBL de maatschappij aandoet.

  Het CBL, de levensmiddelenbranche en de zuivelbranche  hebben miljoenen verdiend aan de leugens over de herkomst van de zuivel.

  De kassa's sloegen veel te veel aan voor de GOUDA kaas van Duitse en Poolse melk.

  Woekerprijzen voor KAAS van Poolse en Duitse melk, omdat er GOUDA op stond. Zou u circa € 7,50 per kg betalen voor kaas van Poolse of Duitse melk als er geen GOUDA op zou staan, maar als er de werkelijke herkomst op zou staan? NEEN, zou u dan geen € 7.50 per kg betalen, dan bent u waarschijnlijk door uw supermarkt misleidt door het woord GOUDA op de Poolse of Duitse kaas. 

  Waarom is de 30+ kaas duurder dan de gewone Nederlandse Gouda kaas? Er zit minder vet in en wordt vaak gemaakt van Duitse melk. Wij hebben het bewijs.

  .

  Misleiding door het CBL: Als een lagere prijs van de kaas belangrijker is dan de kwaliteit noemt men de 30+ kaas en de voorverpakte kaas van Duitse melk gewoon Goudse kaas. De bijbehorende website is DeGouscheWaegh.nl . Het is dus een variant van Typo-squatting, je anders voordoen dan je in werkelijkheid bent. De zuivel komt niet altijd van Nederlandse melk , maar ook vaak van Duitse melk.

  Een andere website liegt ook over de herkomst van de zuivel: https://www.ah.nl/zoeken?rq=zaanse+hoeve.  De zuivel van de Zaanse Hoeve komt gewoon gedeeltelijk uit Duitsland. Het is dus een variant van Typo-squatting, je anders voordoen dan je in werkelijkheid bent. Het is niet altijd  zuivel uit de Zaanstreek, maar vaak ook zuivel uit Duitsland. De website ZaanseHoeve.nl staat te koop. Jammer dat ik deze website niet heb, want dan was product KEES al lang uit de winkel getrapt.

  Weer een andere website liegt ook: FriescheVlag.nl . De koffiemelk komt uit België. Het is dus een variant van Typo-squatting, je anders voordoen dan je in werkelijkheid bent. Het is geen koffiemelk uit België.

  Wij hebben het bewijs op deze website gezet, bij het hoofstuk "Het Vinkje", omdat deze prodcuten vroeger gewoon HetVinkje van "Ik Kies bewust" hadden.

  Typo-squatting  , de website lijkt te veel op een andere website en is speciaal opgezet om veel producten te verkopen, die men anders op een andere website had gekocht of veel geld aan de bezoekers te verdienen middels reclame opbrengsten. zie autotrck.nl in plaats van autotrack.nl

  StadRotterdam.nl uit Utrecht is niet de officiële website van de gemeente Rotterdam.

  OudAmsterdam.nl lijkt op OldAmsterdam.nl uit Huizen.

  DeGoudscheWaegh.nl van Sligro uit Veghel lijkt heel veel op Goudsewaag.nl van Uniekaas uit Kaatsheuvel. Beide zitten in de kaasbranche, dus kan er maar één recht hebben op Goudse Waag.

  Laatst tikte ik autotrck ipv autotrack.nl en kreeg diverse reclame blokken. Als je er op klikt verdiend de website er geld mee.

  Op onze site staan geen reclame blokken. Wij willen maar één ding : Dat Marc van W stop met de naam KEES en dat de merkenbureaus en het CBL hieraan meewerken.

  Ook is het vastleggen bestaande plaatsnamen, bestaande voornamen en veel voorkomende woorden en begrippen als  MERKNAAM is een doorn in het oog van de normale belastingbetalende burger.

  Voorbeeld van merknamen  die afkomstig zijn van bestaande woorden, bestaande voornamen en plaatsnamen: Stad Rotterdam , Old  Amsterdam, Leiden, Kees,  Jan, Albert en Dirk.

  Voorbeeld van leugens van merknamen:   Zaanse uit Duitsland, Friesche uit België, Goudse uit Duitsland . We denken dat de betrokken merkenbureaus het overzicht kwijt zijn en maar doen wat de klant vraagt. Als Marc het beeldmerk product KEES vast wil leggen, kan hij dat gewoon. 

   Een heel mooi VOORBEELD ( voorbeeld 1 ) van typo-squatting: StadRotterdam.nl , een idee van merkenbureau Marqu Brands and Trademarks B.V. uit Den Haag.

  De eigenaar van StadRotterdam.nl komt uit Utrecht.

   

  Je kunt Stad Rotterdam bereiken via het telefoonnummer

  030-2579111.

  Adres Stad Rotterdam

  Archimedeslaan 10,

  3584 BA Utrecht 

   Een ander mooi VOORBEELD ( voorbeeld 2 ) van typo-squatting:

  OldAmsterdam.nl

  Merkrecht OLD AMSTERDAM:

  de eigenaar komt niet uit Amsterdam

  Westland Cheese Brands B.V.
  Zuiderzee 5
  1271 EP Huizen,

  Het merkenbureau Knijff komt uit Weesp en dus ook niet uit Amsterdam.

  Wat komt er dan wel uit Amsterdam? De kaas, Old Amsterdam, ik denk het niet. 

   

  TYPO Squatting ( 3de voorbeeld )

  De grootste misleiding in de kaasbranche aller tijden:

  Lijkt DeGoudscheWaegh.nl niet te veel op GoudseWaag.nl van Uniekaas.

  Voorbeeld  Typo-Squatting ofwel misleiding.   DeGoudscheWaegh.nl ( de eigenaar van de website doet zich voor als een Nederlandse kaasfabrikant.)

  De "30+ kaas" en de "folie kaas" van de Goudsche Waegh kaas is gemaakt van Duitse melk.

  De eigenaar van De Goudsche Waegh komt uit Veghel

  Sligro Food Group Nederland B.V.
  Corridor 11
  5466 RB Veghel.

  Het merkenbureau is Novagraaf uit Amsterdam. Er komt dus helemaal niets van De Goudsche Waegh uit Gouda, ook de kaas niet, want die is gedeeltelijk van Duise melk.

  Beste CBL: Stop toch met het misbruiken van de naam KEES, het lost echt niets op. Het wordt van kwaad tot erger. Al uw zuivelmerken liggen onder vuur vanwege de leugens over de Nederlandse herkomst.

  Zaanse Hoeve en Goudsche Waegh uit Duitsland.

  Friesche Vlag uit België. 

  Beste CBL , u maakt er een zooitje van.

  Als het CBL denkt heel NEDERLAND voor de gek te kunnen houden met de Zaanse Hoeve uit Duitsland, de Goudsche Waegh uit Duitsland en de Friesche Vlag uit België , dan is men bij ome KEES aan het verkeerde adres.

  Trap het product KEES maar uit de winkels. SUKKELS, Leugenaars, misleiders etc.

   Alle ondernemers uit  Leiden zaten te slapen op 14 oktober 2009:

  LEIDEN, het woordmerkrecht op de naam Leiden in merkklasse 3, 5 en 35 staat op de naam van Jose Luis &  José Chafer uit Spanje. We hebben een Spaanse website gevonden: Leiden.es

   https://www.trademarkia.com/ctm/leiden-008614273.htm

  Beste heren van het CBL, Centraal Bureau Levensmiddelen: Wij gebruiken ALBRT.nl om aan te tonen hoe dom is het om bestaande veelgebruikte voornamen als merknamen te maken zoals  DIRK, JAN , KEES en ALBERT. Bent u niet goed bij u hoofd? Er zijn meer mensen die Dirk, Jan, Kees en Albert heten dan u denkt. Met Dirk hebben we de minste moeite, want die verkoopt het product KEES niet, net als Kees Kiestra van EMTE. Nu loopt er ook nog een merkenbureau achter mij aan met allerlei domme regeltjes, terwijl zij zelf bestaande woorden vastlegt als merknaam. Eerst een bestaand woord vastleggen als merknaam en dan bij een rechter gaan lopen klagen dat iemand het bestaande woord gebruikt. Wat een onzin. Typo-squatting kan natuurlijk nooit als het merkenbureau zelf bestaande woorden, bestaande plaatsnamen en bestaande voornamen vastlegt als merknaam en daarna gaat klagen dat iemand het bestaande woord gaat gebruiken. Fictief voorbeeld want ik mag de naam van de MULTINATIONAL niet noemen:  Merknaam BLOEMEN. Men legt het woord BLOEMEN vast als merknaam en gaat dan klagen als iemand het woord BLOEMEN gebruikt. Bent u helemaal gestoord om het dan Typo-squatting te noemen. Bovendien misbruikt dat arrogante mens ook nog de naam van mijn overleden opa KEES.

   

  KAASKEURMERK.nl : We gaan de Duitse  Poolse troep met de naam GOUDA of GOUDSE  ontmantelen. Er zullen heel wat namen van supermarktketens genoemd worden o.a. SUPERUNIE.  Wij hebben het bewijs van DOC gekregen dat de folie kaas en de 30+ kaas van Goudsche Waegh van Duitse melk gemaakt is, dus gwoon niet zeiken Superunie. Denk nu niet slimmer te zijn dan ome Kees, want dat lukt u toch niet. 

  Trap gewoon de Poolse en Duitse troep met de naam GOUDA of GOUDSE de winkels uit.

  Heel Nederland wil duurzaam overkomen en u liegt over de herkomst van de GOUDA kaas.

  Doe toch een GEWOON met u rare huismerk gwoon. GWOON Gouda kaas van Duitse melk.

   

  GWOON SUKKELS

   

   

   

   

   

   

     BedrijvenAdviesbureau.nl

   

   

  Een Nederlands merkenbureau helpt u aan merkrecht op bestaande woorden,  bestaande voornamen en bestaande namen van steden, zodat u zelf geen NIEUWE MERKNAAM hoeft te verzinnen, maar gebruik kunt maken van de bekende namen zoals Amsterdam, Rotterdam, Kees en Jan. Ook kunt u van de bestaande woorden Hypotheek, Gewoon en Super gebruik maken. U krijgt daarna zonder problemen het alleenrecht op het gebruik van de woorden Gwoon, Super en Hypotheek.

   

   

  Dit is niet de website van de NederlandseVolleybal Unie. De afkorting van de volleybal bond is nevobo.nl. Sorry voor het ongemaak, maar een "hoog opgeleid MENS wezen" gebruikt de naam KEES voor een product zonder woordmerkrecht.

  Je zou verwachten dat een zwak begaafd iemand zou zijn die de veel voorkomende naam KEES gebruikt voor een product, maar neen hoor, het is echt een hoogopgeleid mens.

   

  Mag  www.BestCheeseUsa.com wel omdat "Best Cheese of Holland" een merknaam is?

  Ook jammer voor Beterebedden.nl want BETER BED heeft merkrechten.

  Jammer voor kaasmannen.nl want "Mannen van kaas" heeft merkrecht.

   

   

  Beste merkenbureaus Novagraaf en NLO: Ik denk dat "DBV Budget Hypotheek" en "...... hypotheek" te veel lijken op "De Hypotheker" die merkrecht heeft? Ik denk dat omdat ik van Vriesendorp & Gaade domeinnamen moet inleveren. De gebruikte merknaam is een heel vaak gebruikt gewoon woord, waar men merkrecht op heeft gekregen.

  NAM is waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor het instorten van de parkeergarage in Eindhoven. 80 minuten na de aardbeving in mei 2017 nabij slochteren, was het BAM-BOEM-PLOF met de parkeergarage.

  Merkenbureau NLO, Nederlandsch Octrooibureau heeft de merknaam ALBERT voor AHOLD vastgelegd in merkklasse 6:    Onedele metalen en hun legeringen; bouwmaterialen van metaal; verplaatsbare constructies van metaal; metalen materialen voor spoorwegen; niet-elektrische metalen kabels en draden; slotenmakerwaren van metaal en kleinijzerwaren; metalen buizen; brandkasten; metaalwaren voor zover niet begrepen in andere klassen; ertsen . Als ik bij filiaal 1005 van AH vraag om "stalen rails voor de spoorwegen" staan ze me heel raar aan te kijken. Beste AHOLD, waarom verkoopt u al 5 jaar het product KEES? Bent u niet goed in uw hoofd, wij misbruiken de naam ALBERT toch ook niet. Of mogen wij, die KEES heten, de naam AHOLD ook gewoon gebruiken voor staal in merkklasse 6 ?

   

   Voorbeeld "Best Cheese of Holland." Mag dan een andere kaasboer  "BestCheeseUSA.com" niet gebruiken, omdat het te veel op Best Cheese of Holland lijkt?  

   Voorbeeld:  "de mannen van kaas" en "de mannen van kaas dutch delicacy zijn ook geregistreede merken. Zou een ander dan kaasmannen.nl of mannenvankaasdutchdelicacy.nl niet mogen gebruiken?

  Voorbeeld: "Stolp kaas" is een merknaam, mag KaasStolp.nl dan ook niet meer?

  Vandaag : 17.00u

  Alle producten van Unilever heb ik bij Albert Heijn in het schap laten staan.

  Morgen weer naar Albert Heijn filaal 1005 en kijken of de Becel pro activ uit het schap is gehaald. Becel pro activ is slecht voor kleine kinderen en zwangere vrouwen.

   

  Uw merkrechten zijn in handen van een rare lui, die met 2 maten meten. Ze menen dat MARC de naam KEES mag gebruiken. Marc heeft geen enkel woordmerkrecht op de naam KEES en Marc loog € 45.000.000 over de omzet in 2016.

  Beste supermarkten en merkenbureaus:  Als u de naam KEES blijft AFZEIKEN, komt u niet in de hemel, maar in de hel. 

  Bovendien raden we de merkenbureaus te stoppen met alle VROUW-ONVRIENDELIJKE merknamen, merknamen vergelijkbaar met ManOpMaat.nl.  

  Beste ManOpMaat, hebben de vrouwen geen recht op een baantje? Betaalt u de vrouwen minder dan de mannen, want de naam MAN zit in uw merknaam.

  BetereBedden.nl, vandaag uw URL inleveren. Het lijkt te veel op de merknaam  BeterBed.  Het is gewoon jammer dat men toestaat dat bestaande woorden en namen gebruikt mogen worden als merknamen.  Hoe kan men nu verbieden dat iemand het woorden Beter Bed gebruikt? Dat kan toch niet.

   Rotterdamnieuws.nl, vandaag uw URL inleveren , het lijkt te veel op de merknaam STAD ROTTERDAM. Dit zijn de regels van Vriesendorp & Gaade , die van bestaande woorden en namen gewoon merknamen maken, zodat een ander deze woorden niet meer mag gebruiken.  Het is gewoon jammer dat men toestaat dat bestaande woorden en namen gebruikt mogen worden als merknamen. Hoe kan men nu verbieden dat iemand het woord ROTTERDAM gebruikt? Dat kan toch niet.

  Amsterdam-nieuws.nl , vandaag uw URL inleveren, het lijkt te veel op de merknaam OLD AMSTERDAM. Dit zijn de regels van Vriesendorp & Gaade , die van bestaande woorden en namen gewoon merknamen maken, zodat een ander deze woorden niet meer mag gebruiken. Het is gewoon jammer dat men toestaat dat bestaande woorden en namen gebruikt mogen worden als merknamen.  Hoe kan men nu verbieden dat iemand het woord AMSTERDAM gebruikt? Dat kan toch niet.

  Bent u ook zo benieuwd of RandstadNieuws.nl te veel lijkt op de merknaam RANDSTAD. We zullen deze week zien of de URL wordt overgenomen. Dit zijn de regels van Vriesendorp & Gaade , die van bestaande woorden en namen gewoon merknamen maken, zodat een ander deze woorden niet meer mag gebruiken. Het is gewoon jammer dat men toestaat dat bestaande woorden en namen gebruikt mogen worden als merknamen.  Hoe kan men nu verbieden dat iemand het woord RANDSTAD gebruikt? Dat kan toch niet. Randstad is gewoon een bestaand woord, dat een of andere multinational heeft vast weten te leggen als merknaam.  

  Beste WIPO, SIDN, De Deken en alle juristen, kennelijk maakt M. van Wanroij het helemaal niets uit dat Marc van Wanroij een leugen van € 45 miljoen verrekt te rectificeren en dramt ze, samen met het merkenbureau, maar gewoon door.

  https://www.sprout.nl/artikel/innovatie/hoe-kees-de-kaasmarkt-verandert

  Marc van Wanroij mag gewoon de naam KEES blijven gebruiken, zonder enige vorm van woordmerkrecht op de naam KEES in merkklasse 29.

  Lijkt NLVR te veel op Unilever? Zo ja: MARC van Wanroij schrijft KEES toch hetzelde als KEES en dat mag wel. Waarom meet het merkenbureau? Als ik NLVR niet mag gebruiken omdat dat te veel op UNILEVER lijkt, MOET Marc van Wanroij ook maar stoppen met het product KEES, zonder enige vorm van woordmerkrecht. 

  Hier de meest belachelijke video allertijden  https://www.youtube.com/watch?v=OhpFkO4u4IQ

  Als Marc niet stopt met het product KEES trekken wij de stekker uit  de JUMBO versafdelingen en trappen we BECEL uit de winkels.

  Marc van Wanroij: Stop die KEES van u maar ergens waar het donker is en waar het NIET past. Stop die KEES maar in uw ... en ga maar een paar kilometer hardlopen. "Hoe langer KEES rijpt, hoe beter de smaak", het is uw tekst op uw website.

  Gwoon, Beter Bed, KEES, Jan , Old Amsterdam, Stad Rotterdam, Ici Paris,  etc etc , maak uw merknaam niet belachelijk door bestaande woorden of namen te gebruiken. Een ander mag deze woorden toch ook gewoon gebruiken. Maak u niet zo druk en kies gewoon een andere merknaam.

  Voorbeeld: merkrecht "Beter Bed", Het zijn 2 bestaande woorden, waarom zou een bedden concurrent de tekst: "Voor een beter bed gaat u gewoon naar de BeddenConcurrent.nl " niet mogen gebruiken? "Beter bed " kan het alleenrecht op het woord "bed" niet opeisen. Dus is het merkrecht op de naam BETER BED gewoon weggegooid geld. 

  Zweefkees.nl op zoektocht naar merkland.nl waar de merken geregistreerd worden. Wie zijn die mensen, hoe komen ze aan de torenhoge facturen? Zie OMO.nl, Het merk OMO is al sinds 1952 in gebruik door Unilever, Unilever betaalt al sinds 1 oktober 1972 voor het merkrecht van OMO, maar OMO.nl is niet van Unilever. Hoe kan het dan dat OMO.nl niet van Unilever is? Kan het merkenbureau dit uitleggen?

  De medewerkers van de merkenbureaus maken van voornamen van dierbare overledenen gewoon een MERKNAAM zoals Kees en Jan.

  De bovenaardse krachten van overleden opa KEES zijn krachtiger dan de krachten van degene die de naam Kees misbruiken. Ook het huismerk van de winkels waar kees geneden wordt gaat er aan.

  Zondag 28 januari heb ik mijn gids leren kennen. Het bleek mijn opa te zijn. Het is allemaal na te lezen in het boek "Magnetiseren, Wat is dat " van Frank den Ouden pagina 30."oefening & Gidsmeditatie". Iedereen heeft een gids die het goede met hem voor heeft. Heeft u uw gids al leren kennen?

  Beste Superunie, weet u wel hoe irritant uw reclame van GWOON is?  De naam GWOON is gestolen van AH, "Gewoon bij Albert Heijn" ( merknummer 1245568 d.d.   11-04-2012)   , maar gelukkig kennen we uw merkenbureau. Gaat u nu brieven sturen, omdat ik GEWOON.frl heb?

  Beste Merkenbureaus: Had u de multinationals niet moeten wijzen op het feit dat de opdrachten en bestellingen naar GROEP al 15 tot 20 jaar niet aankomen,  omdat men alleen  GROUP heeft?

  Klachten over merknamen en productnamen en de bijbehorende merkenbureaus. Tevens klachten over Becel Pro Activ en Zaanse Hoeve zuivel. Zeer veel klachten over vrouw-onvriendelijke merknamen,

  12 januari hoorde ik op Radio 538 over ManOpMaat.nl, het meest vrouw-onvriendelijke uitzendbureau. Daarna ben ik me gaan verdiepen in vrouw-onvriendelijke merknamen van grote multinationals.

  Passiefwerkt.nl, wij willen graag meer geld voor de werkende vrouw.

   Aktief.nl , beste medewerkers Aktief.nl de domeinnaam is verkeerd geschreven. Een merkenbureau stuurt mij altijd aangetelkende brieven als ik een spellingsfout maak in een URL. U zult dus binnenkort een brief kunnen verwachten, want Aktief.nl lijkt wel heel veel op Actief.nl 

  We vragen zeer beleefd aan de uitzendbureaus om de vrouwen net zo te behandelen als mannen en evenveel salaris te betalen.

  Kunnen de uitzendbureaus hun vrouw-onvriendelijke merknamen niet los laten? voorbeeld: ManOpMaat.nl

  GWOON, Aktief, Man Op Maat, COMPASS, KEES, Silvana en JAN.

  Een website over de meest belachelijke Nederlandse merknamen en productnamen met en zonder woordmerkrecht, zoals GWOON, Aktief, Man Op Maat,  COMPASS, KEES, Silvana, JAN en alle merknamen die op GROUP eindigen. We wonen en werken in Nederland, of snappen de merkenbureaus dat nog steeds niet. Dan moeten ze heel snel bijles nemen bij KEES. Hoe gaat u de klanten en medewerkers aanleren om GROUP te schrijven in plaats van GROEP? Heeft u daar wel eens over nagedacht? Neen, waarschijnlijk niet, want dat heeft het gerenomeerde merkenbureau u niet verteld. Zo komen de e-mails met opdrachten, bestellingen e.d. al 15 tot 20 jaar niet aan.

  Er wordt heel aktief naar werk gezocht.

  Stuur een testmail om te kijken of AKTIEF zoeken naar WERK ook werkt. Klachten kunt u indienen bij Novagraaf, want Novagraaf heeft de merkrechten op wapenhandel geregeld voor een Superunie-lid. Novagraaf weet hoe merkrechten werken. Dat blijkt uit het merkrecht van het Superunie-lid op de handel in vuurwapens en de handel in springstoffen. Superunie is een inkooporganisatie van supermarkten, die dus kennelijk graag in wapens en springstoffen gaan handelen in de toekomst. ( De redactie van deze website denkt dat het een vergissing is van Novagraaf en binnen enkele dagen het merkrecht op de handel in wapens en springstoffen wordt opgeheven.)  

  Merkenbureau Novagraaf, uw kunt een testmail sturen om te kijken of het aktief zoeken naar werk ook werkt?

  Radio 538 vrijdag ochtend 12 januari 2018,  raar verhaal, is "Man Op Maat" ManOpMaat.nl  een nieuwe dating site voor vrouwen?

  Dan zal er ook wel een VrouwOp Maat.nl zijn. 

  Een andere belachelijk naam voor de Nederlandse markt:

  Compass als merknaam in Nederland, dan snap je echt helemaal niets van marketing.

  Andere vergelijkbare namen

  Kompas.nl

  Kompasgroep.nl

  Kompas-groep.nl

   

  En dan vinden de medewerkers van Compass  het gek dat de mail verkeerd verzonden wordt. Men vraagt zelf om moeilijkheden door de belachelijke naam.  Omdat Marc van W de naam KEES gebruikt zonder enige vorm van woordmerkrecht, zijn we benieuwd of Compass de naam in Nederland niet gewoon loslaat en een andere naam verzint. Men kan toch niet verder met een dergelijke belachelijke naam voor Nederlandse begrippen.

   

   

  Drinkwaterkeurmerk.nl

  Bar-le-Duc bronwater wordt geleverd in 100%  gerecyclede flessen.

  Kaaskeurmerk.nl

  Als iets dat op KAAS lijkt oorspronkelijk uit Polen komt, moet het het niet Oer-Hollands noemen. We overwegen aangifte te doen bij de NVWA. Marc van W.: Wij hebben gelijk, maar de rechter zal beslissen.

  Als een product dat geen KAAS mag heten, als KAAS wordt verkocht overwegen we een aangifte tegen deze webwinkels en supermarkten. Marc van W.: Wij hebben gelijk, maar de rechter zal beslissen.

  Een product dat geen koffiemelk genoemd mag worden, wordt vaak verkocht als koffiemelk. We overwegen aangifte tegen UNILEVER, de fabrikant van dit product. Wij hebben gelijk, maar de rechter zal beslissen. Dit wordt het einde van het BECEL tijdperk, mede omdat het product KEES van Marc van W gratis was bij Becel Pro Activ.

  Hieronder de vele klachten tegen de merkenbureaus die lukraak namen als KEES, JAN, AMSTERDAM en ROTTERDAM als merknaam of als deel van een merknaam registreren en mij verbieden bestaande woorden te gebruiken in een URL.

  . 

  Voorbeeld het Engelse woord voor bier, BEER

  Keesbier.nl

  KEES is een merk bier uit Zeeland, maar de brouwer heet ook gewoon kees, daar hebben we minder moeite mee.

  Bakker Bart heeft gewoon Bart, daar heb ik geen moeite mee.

  Dirk heet gewoon Dirk van den Broek, daar heb ik geen moiete mee.

  Ik heb alleen moeite met MARC die het product KEES heeft bedacht. " Hoe langer KEES rijpt, hoe beter de smaak" Ons Opa, KEES, ligt al jaren te rijpen op het kerkhof.

  Marc van W. stop toch eens met deze onzin, je heet geen KEES. Wie heeft jou de rechten op de naam KEES gegeven? Het BOIP /BBIE gaf je geen toestemming de naam KEES te gebruiken. De Kamer van Koophandel te Leiden was het niet eens met het gebruik van de naam KEES, omdat er honderden met de naam KEES staan ingeschreven, die ook echt KEES heten. Wat ben je voor een soort ONDERNEMER die maar door blijft gaan met het pesten van de naam KEES? "We gaan ook SMEERKEES maken", ha ha ha ha ha,  staat in een van je promotie teksten. Ben je niet goed in je hoofd of zo. Wil je grappig overkomen met "SmeerKees". We zullen de wereld laten weten dat jij de enige echte "smeerkees" bent.  Eigen schuld, MARC van W., jij gebruikt de naam KEES voor een product zonder enige vorm van woordmerkrecht. Laat het WIPO hier maar eens een uitspraak over doen.

   

  Uit onderstaande voorbeelden blijkt dat merkrechten op bestaande namen en woorden afgeschaft moet worden, Het past niet meer in het internet tijdperk, sorry.

  Als de merkenbureaus doorgaan met het registreren van bestaande woorden, voornamen en plaatsnamen als merknaam ontstaat er een mega probleem.
  Hoe kun je nu van iemand verlangen dat hij de namen KEES, JAN, Amsterdam of Rotterdam niet gebruikt in een URL of in een tekst op een website of in een tweet. Dat is onmogelijk. Een merknaam hoort uniek te zijn en geen bestaande naam of bestaand woord.

  Voorbeeld BLOEMEN. De naam BLOEMEN is geregistreerd als merk. Verlangt het merkenbureau dan niemand iets negatiefs over BLOEMEN zegt? Mag ik geen twitteraccount openen met het woord BLOEMEN. Mag ik geen URL kopen met de naam BLOEMEN. Mag ik BLOEM.nl niet gebruiken, omdat dat de veel op BLOEMEN lijkt?

   

  There are more than 1000 trademarks with the word WORLD. Does that mean that I am not allowed to use the world WORLD in an URL?? 

  Aktief beleid tav het gebruiken van namen zoals Kees en Jan voor producten. De merkenbureaus maken grote fouten door bestaande voornamen als merknaam te gebruiken.

   

  26 januari 2018 ,tav De Deken, Het OM, WIPO en SIDN, na alle dreigbrieven van Vriesendorp & Gaade heb ik de verhuiscodes doorgegeven, vervolgens hoor ik niets meer van Vriesendorp & Gaade. Ook zijn de URL's na 14 dagen nog niet verhuisd. Hoe nu verder? Over enkele weken zijn de verhuiscodes verlopen. Komen er dan weer nieuwe dreigbrieven van dit merkenbureau? Blijft Marc van W. de naam KEES misbruiken?

  LES 1: Gebruikt NOOIT een woord dat al bestaat, het merkenbureau komt in de problemen.

   

  Werkt is de gebiedendewijs van werk.

  Werkzoekende , werkende, werknemersgroepen: Dien klachten in over het niet uitbetalen van ORT tijdens vakanties. 

   

  persbericht  van januari 2018:

  De politie is op zoek naar twee mannen die maandagavond de Lidl aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam hebben overvallen.

  De twee bedreigden rond 20:00 uur de medewerkers van de supermarkt met een  vuurwapen, en gingen er met onbekende buit vandoor.

  Toch raar, want de LIDL heeft geen merkrechten op de handel in wapens, toch NOVAGRAAF??. Het merkrecht op handel in vuurwapens is in handen van een Superunie-lid, dat heeft NOVAGRAAF geregeld.

   

  Een zeer flauwe streek van Superunie: "Gewoon bij Albert Heijn" is een geregistreerd merk, maar Superunie, die  zelf niets nieuws kan bedenken, koos voor het merk GWOON.

  Alsof ik het woord GEWOON niet mag gebruiken. We gaan gewoon het woord GEWOON overmatig gebruiken. GEWOON te veel betaald aan de kassa van SUPERUNIE.

   

  U kunt toch niet eisen dat een zelfstandignaamwoord nooit gebruikt mag worden.

  keesnl.nl 5-jarige actie tegen product KEES van Marc van W.

  Gewoon.FRL: Actie tegen het merk GWOON van Superunie

  Actie tegen "bestaande woorden" als merknaam, zoals Bloemen, De Boer. Iedereen mag toch over BLOEMEN en over het leven van De Boer schrijven. Stop nu met dit soort onzin merkrechten.  

  Actie tegen "bestaande voornamen" als merknaam, zoals Kees, Jan en Silvana. Je kunt nooit iemand verbieden zijn eigen naam te gebruiken. Stop per direct met deze merknamen.

  Actie tegen "bestaande plaatsnamen" als merk, dit zou verboden moeten zijn. De reden is dat je niemand kunt verbieden een plaatsnaam te noemen. Stop gewoon met dit merkrecht op de bestaande plaatsnaam, Old Amsterdam, Stad Rotterdam, ICI Paris,  etc

  Beste juristen, ik ( KEES )   mag van u geen schrijffouten maken in de URL, maar waarom schrijft u dan GWOON in als merknaam. Dan vraagt u om moeilijkheden als ik GEWOON.FRL zou hebben. GWOON lijkt te veel op GEWOON, dus Superunie moet die naam gewoon weer afstaan, omdat Albert Heijn woordmerkrecht heeft op "Gewoon bij Albert Heijn ", inschrijving merkenregister nummer 1245568 /   11-04-2012   , 15.56u. Gaat Vriesendorp & ", "OLD AMSTERDAM"  en "DE BOER" als merknaam hebben geregistreerd.

   

  Ook vliegen de aangetekende brieven rond je oren als je "AllesOverDeStadRotterdam.nl " begint, wanwege de merkrechten STAD ROTTERDAM van het merkenbureau uit Den Haag

  Ook een Engelse website over de "oude binnenstad van Amsterdam" kun je wel vergeten, want dan krijgt u een aangetekende brief van het merkenbureau Knijff uit Weesp.

   

   2018: Harde actie tegen merkenbureau's die bestaande woorden, bestaande voornamen en bestaande plaastnamen als merknaam gebruiken. Stop deze klote streken van de merkenbureau's. Ik mag niets negatiefs over Silvana schrijven, omdat dit een merknaam is geworden. Ik mag niets verkeerd schrijven over een fietsenwinkel omdat dat een merknaam is geworden zonder woordmerkrechten.

  Ik mag het woord BLOEMEN ook al niet meer negatief gebruiken, omdat een of ander merkenbureau het woord BLOEMEN als merknaam heeft geregistreerd.

  1102736 /   02-02-2006, merkrecht op het woord BLOEMEN

  Ik durf ook niet meer over DE BOER in het algemeen te schrijven omdat een of andere merkenbureau de naam DE BOER heeft vastgelegd als merk voor stalinrichting. 

  Is STAD  ROTTERDAM verzekeringen wel toegestaan? Is Old Amsterdam als merknaam toegestaan?

  Mag je van iedere plaatsnaam zomaar een MERKNAAM maken? Ici Paris?

  Merkrecht "STAD ROTTERDAM"  merkrecht nummer 0998827 /   16-10-2001, het is bijna diefstal van de naam van de stad, zou ik zeggen. Merkenbureau Marqu Brands and Trademarks B.V., Zuid-Hollandlaan 7, 2596 AL Den Haag heeft de merknaam geregistreerd.

  Maar als ik de naam Rotterdam zou gaan gebruiken voor een website over nieuws uit Rotterdam mag dat vast niet van merkenbureau Marqu Brands uit Den Haag.

  0572938 /   15-12-1971 woordmerkrecht DE BOER

  Het zou beter zijn als de merkenbureau's alleen echte nieuwe namen registreren en geen bestaande plaatsnamen, voornamen en bestaande veelvoorkomende woorden.

   

   

  employmentagency.com, I think that I am allowed to use your brandname because its a normal word in the Enlish language. Employmentagency, we use your name as a normal word in Europe and the USA.  

  Beste Wipo: Merknamen met het woord MAN kunnen verkeerd uitgelegd worden. Neemt MANopMAAT.nl geen vrouwen aan? Het duurt geen 5 jaar meer of MANopMAAT wordt door een rechter verboden. Vrouwen en transgenders hebben ook recht op een baan.

  Gender-Neutral Words and Terms
  As English speaking Western cultures and societies have evolved over the past few decades, the use of gender-specific language has (is becoming) a thing of the past. Although the extent of this may still vary from country, it is now becoming more common and acceptable to use gender-neutral terms when writing and speaking in English.

  Following is a list of gender-specific words/terms with their recommended gender-neutral equivalents. The words/terms that I have included on the list are what I consider to be the most frequently encountered in day-to-day writing and speaking.

  Fireman                        firefighter
  man's work                   work, hard work
  man-sized                     large
  man-to-man                 face to face
  man-eater                    flesh eater
  manhandle                   rough up 
  manhole                      maintenance hole 
  man-hours                   work hours 
  mankind                      humanity
  manlike                       humanlike
  manmade                    hand made, hand built

  man of the house         husband, father

  marked man                 targeted person, fingered

  marksman                   sharpshooter

  bron: http://www.writinghelp-central.com/gender-neutral.html

   

   

  Les 1 in de marketing: Gebruik nooit een bestaand woord als merknaam. Dat had u toch kunnen weten.

   

   

  2018: We worden een beetje moe van de MULITINATIONALS die hun eigen naam niet kunnen onthouden: Compass-group.nl , het is geen GROEP maar GROEP en geen KOMPAS maar COMPASS, u maakt het er uw medewerkers, klanten en leveranciers niet makkelijker op. Ook is het een soort uitlokking naar personen die KOMPAS-GROEP.nl  of kompasgroep.nl willen gaan gebruiken. Sterker nog: Het is pure uitlokking. We wonen en werken in Nederland dus de MULTINATIONAL moet zich hier maar aanpassen en anders moet de MULTINATIONAL de activiteiten in NEDERLAND maar stoppen.

  Zo was in het eerste jaar  dat "TOYS are US " in Nederland actief was geen sinterklaas inpakpapier te vinden. De MULTINATIONAL had zich niet aangepast aan de Nedelandse markt, maar maakte het MKB kapot. OPZOUTEN met dit soort MULINATIONALS en hun bijbehorenden reclame- en merkenbureau's . 

   

  Wat een ONZIN: Uitzendbureau MANopMAAT op 538 op de vrijdagochtend na blue monday. Neemt MANopMAAT geen vrouwen aan? Wat een onzin merknaam. Ik ben benieuwd wel merkenbureau hier bij hoort.

  Silvana beddengoed, welk merkenbureau is hier bij betrokken? Schaamt u zich niet met uw beddengoed voor Sylvana Simons?

  Natuurlijk hebben we geen moeite met Bakker Bart en Dirk van den Broek, want dat zijn hun echte namen, maar JAN PANNENKOEK maakt de naam JAN wel erg belachelijk.

  Als ik JAN zou heten, zou ik opdracht geven aan ALBERT HEIJN, Jumbo en SUPERUNIE  om het product JAN uit de winkel te trappen, net als product KEES.

  Hoe durft u het alleenrecht op de naam JAN op te eisen: Iemand die als jan geboren is, mag nu geen eigen bedrijf meer beginnen met de naam JAN in merkklasse 9, 16, 18, 20, 25, 29, 30, 35, 36, 40, 41 en 42.

  Merkrechten JAN

  0960920 /   28-03-2000   Merkenbureau Noordzij, merkklasse 20, 35, 37, 40 en 41. 

  1082513 /   29-07-2005   merkenbureau De Merkplaats merkklasse 35,36 en 42

  1082513 /   29-07-2005   Merkenbureau Onel Trademarks , merkklasse 9, 16 en 41.

   1091994 /   24-11-2005   , Algemeen Octrooi en merkenbureau te Eindhoven ( let op niet verwarren met het Nederlansch Octrooibureau NLO) merkklasse 18 en 25. 

  1196093 /   26-01-2010   , Merkenbureau Knijff, merkklasse 29 en 30.

  OPROEP aan een ieder die JAN heet, laat de rechten op uw naam JAN niet afpakken door de hierboven genoemde merkenbureau's.

  Snappen die achterlijke merkenbureau's echt niet dat de naam JAN al bestaat?

  En dan durven mij nog een mail te sturen dat DAKKEURMERK te veel lijkt op DAKMERK, maar de merknaam JAN lijkt ook te veel op JAN die al ingeschreven staat bij de kamer van koophandel, of ben ik achterlijk.

  Bovendien vinden ze het ook nog raar dat Ziggo de verkeerde factuur naar bedrijf JAN stuurt. Logisch als iedereen de naam JAN gaat gebruiken in de URL.

  Wij hebben  MTmediaGroup uit Ameika overgenomen, omdat MTmediaGroep het verrekt een leugen van € 45.000.000 te rectificeren. Bent u het daar niet mee eens, dan stapt u maar naar een rechter. Op linkedin staat onze geschiedenis.

  Op zoek naar een Large SUV, LSUV.nl

  Op zoek naar een Cross-over MPV, COMPV.nl

  20 januari 2018, in het nieuws in de Leidsekrant.nl:  De ziekte van Lyme Europees aanpassen.

  De IMAGO problemen van de merkenbureau's :

  1:

  Merk nummer 0536377 /   09-07-1971   , 14.00u  Unilever betaalt sinds 1971 voor het merkrecht op de naam OMO. Men heeft dit met BakerMckenzie geregeld, maar OMO.nl is niet van Unilever.

  2:

  Merkenbureau Novagraaf heeft de merkrechten op wapenhandel en handel in springstoffen geregeld voor Superunie supermarkten, waar ook Agriemarkt bij hoort.

  3:

  Het Nederlandsch Octrooibureau heeft de merkrechten van de ZAANSE HOEVE uit Duitsland geregeld voor AHOLD.

  4:

  Van Vriesendorp & Gaade mag Marc van W. de naam KEES gewoon gebruiken zonder enige vorm van woordmerkrecht.

  Kees heeft woordmerkrecht in merkklasse 16, 35, 36 en 37  nummer 1151221 /   16-01-2008 , 13.10u

  Kees heeft woordmerkrecht in merkklasse 12, 36 en 37 nummer 1151652 /   23-01-2008, 08.52u

  Kees heeft woordmerkrecht in merkklasse 9, 16 en 41 nummer 1209302 /   03-09-2010 , 15.58u

  Kees heeft woordmerkrecht in merkklasse 18, 35 en 42 nummer 1338378 /   30-08-2016, 09.26u.

  MERKRECHT nummer 0977802 /   14-11-2000   , 23.59u , Drentse Punties KEES merkrecht in merkklasse 29.

   Dus Marc van W. mag de naam KEES helemaal niet gebruiken in merkklasse 29.

  Vriesendorp & Gaade hoe durft u mij, KEES, te verwijten dat ik iets fout doe, als Marc v. W. de naam KEES mag blijven gebruiken in merkklasse 29. Oog om oog , tand om tand. Zoek het maar lekker uit, Vriesendorp & Gaade met uw regeltjes. Ik mag dit niet, ik mag dat niet, kijk eerst eens naar Marc v.W, ............ZOEK HET UIT,

  Beste Vriesendorp & Gaade , heeft u een lijst met alle merknamen die u geregistreerd heeft, want die zou ik heel graag even doorlezen. Misschien zit er nog iets tussen in merkklasse 29 en 30 dat strijdig is met andere merknamen.

  5:

  Zo heeft JUMBO Supermarkten geen merkrecht op KAAS, want het woordmerkrecht van JUMBO KAAS is in handen van CONO kaas. Er dreigt nu al jaren een sluiting van de JUMBO kaasafdelingen. maar JUMBO reageert al jaren niet op mijn argumenten.

  Beste Vriesendorp & Gaade, ik begin uw regeltjes te snappen. Als iemand  mannenmode.nl in gebruik heeft mag ik mannemode.nl niet meer gebruiken. Dan komt u en vordert mannemode.nl in, maar Marc mag de naam KEES gewoon blijven gebruiken. De vraag blijft of VROUWENmode.nl ook ingevorderd moet worden, want dat lijkt te veel op mannenmode of mannemode. Sleept u vrouwenmode.nl ook gewoon voor de rechter? Maar MARC mag de naam KEES gewoon blijven gebruiken, toch?

   Is het onderzoekjournalist.nl of onderzoeksjournalist.nl? 

  Als het aan Vriesndorp & Gaade zou liggen, mag ik onderzoekjournalist.nl niet gebruiken. maar Marc mag de naam KEES blijven gebruiken 

  Is het Compass-group of is KOMPASGROEP.nl de meest logische benaming. Vriesendorp & Gaade zal Kompasgroep.nl wel afpakken, maar MARC v. W. mag de naam KEES blijven gebruiken. 

  Gaat Vriesendorp & Gaade de website bedrijvenadviesburo.nl ook afpakken omdat het te veel op adviesbureau lijkt? 

   Een nieuw spel in  2018 

    woordzoeker. Voorbeeld URL:

   KEES is een echte bruggenbouwer, hij verbindt de Superunie-leden met de regionale achterban. De Superunie is vaker actief in kleinere gemeenschappen, waar de achterban er nog toe doet en geen nummer is. 

  Kees probeert een brug te slaan tussen de EU en de UK, door een eerlijk verhaal over de Nederlandse herkomst van voeding te houden. Hij lijmt de EU-landen aan elkaar, een echte bruggenbouwer. ( de woordzoeker van week 4 2018)

  De bruggenbouwer KEES is een Superunie supermarktmanager BD ( buiten dienst ) en zoekt een nieuwe baan via nieuwe wegen voor arbeid ( woordzoeker week 4 2017 )   

   Laat Marc en RemyLudo maar verstrikken in hun eigen leugens, ik stop er geen tijd en energie meer in.

  Er zijn genoeg juristen bij deze zaak betrokken, door slimme trucs van de zzp websitebouwers.

   

  Het zoekwoord van week 2 was Willemsorde

    17 januari 2018

  Willemsorde.nl , zelfs na 10 jaar eerlijk zijn, respect voor Marco K.

   Nog meer nieuws 17 januari

  Geen goede schadevergoeding slachtoffers en nabestaande van de slachtoffers van Tristan v.d. V.

  Alphen aan den Rijn. Wel merkrecht wapenhandel Superunie supermarkt Alphen aan den Rijn.

  Nog meer nieuws 17 januari

  Schiet de wilde zwijnen maar niet zo maar neer in Zuid Limburg. Wilde zwijnen zijn beschermd, vergelijk het met de Panda-beren, die schiet je toch ook niet af.

   Merkenbureau NOVAGRAAF heeft heel wat uit te leggen aan gemeente Alphen aan den Rijn en aan de lokale schietvereniging waar Tristan v.d.V. mocht leren schieten, vanwege het merkrecht op wapenhandel van Superunie supermarkten.

  27 mei 2017

   

   Instorten parkeergarage Eindhoven, en de mogelijke oorzaak.

  Herzien inzicht: De aardbeving op 27 mei 2017 om 17.30 was de druppel die  de emmer deed overlopen. De parkeergarage Eindhoven airport storte die dag  om 18.50 in. Er zit 80 minuten tussen de aardbeving en het instorten. Laat NAM maar bewijzen dat het niets met elkaar te maken heeft.

  Op de dag van het instorten van de parkeergarage te Eindhoven , 27 mei 2017, was er kort daarvoor een aardbeving in Slochteren.

  De NAM zou dus verantwoordelijk kunnen zijn voor de gevolgschade.

  https://www.oogtv.nl/2017/05/aardbeving-met-kracht-26-bij-slochteren/

   

  27 mei 2017 - Een vrij pittige aardbeving was zaterdagmiddag rond 17.30 uur goed voelbaar in het midden van de provincie Groningen. Het was de zwaarste beving in jaren.

  Dus , onderzoeksraad voor veiligheid: De statische proefbelasting van vloeren bij scholen is niet voldoende, men moet met een dynamische belasting testen. Tip van KEES, laat een paar zware heftrucks rond rijden op de te onderzoeken breedplaatvloeren met ballen. Deze TIP is gratis, in verband met de veiligheid van de kinderen op de scholen. 

  merkrechten KEES

   

  OMO.nl is toch ook niet van Unilever ook al betaalt unilever al 40 jaar voor de merkrechten. Het gaat om 2 verschillende merkklassen. 

  Marc van Wanroij gebruikt de naam KEES van mijn overleden opa KEES, zonder enige vorm van woordmerkrecht, dus val mij niet lastig , maar ga verhaal halen bij Marc van Wanroij

  29 december 2017  Drie open sollicitaties aan het eind van het jaar voor het voorjaar van 2018 voor een paar uur per week.

  Open sollicitatie als onderzoeksjournalist om voor EenVandaag of kassa om aan te tonen dat de organisatie achter de NoordzeeBoer heeft gelogen over de herkomst van zuivel.

  Open sollicitatie als onderzoekjournalist om aan te tonen dat de bestaande liftkeurmerken niet deugen. Men weet al jaren dat de remmen van oudere liften niet deugen.

  Open solicitatie om voor bedrijven als  Schuttelaar & Partners, Value8, Kees, Ahold en Campina om op sociale media te verdedigen dat de herkomst van zuivel wel in orde was.

   

   

   

  Prettige jaarwisseling 

   22 december 2017: We zullen de merkenbureau's Vriesendorp &  Gaade, Novagraaf en Nederlandsch Octrooibureau in 2018 eens uitleggen dat KEES, Albert en Dirk normale voornamen zijn en dat het niet nodig is om daar merknamen of productnamen van te maken. Verzin maar een andere naam voor je product zou ik zeggen. We maken dit duidelijk via een aantal unieke URL's waar het WIPO , BBIE en BOIP uitspraken over zullen doen in 2018. Met name willen we enkele leden van de  familie Van Wanroij afleren de naam van mijn overleden opa te gebruiken voor een product. Misschien lukt dit in 2018 wel.

   

   

   

   

  Marc: Let op het logo, weer een reden voor een rechtzaak door Vriesendorp & Gaade.

   

   

   

   

   

   

   

  De levensmiddelenbranche is niet vies van het gebruik van andermans voornamen, zie merkrecht naam ALBERT van Nederlandsch Octrooibureau Klik hier

  Diep triest als je als ALBERT geboren bent, je mag niet eens een metaalhandel met je eigen naam beginnen. Je bent levenslang genaaid door Albert Heijn en NLO ( Nederlands Octrooibureau ). Zie ook woordmerkrecht DIRK  van NLO.eu onderaan de pagina, klik hier

   

   

  Problemen omzet van het beursgenoteerde Valeu8 omdat hoofdredacteur Remy Ludo Gieling van Sprout het verrekt €45 miljoen te veel omzet  te rectificeren.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Liftkeurmerk.nl De bekrachtiging van de remmagneet kan uitvallen door een enkele fout, die niet wordt gedetecteerd, zoals:

  • Doorgebrande remspoel of zekering in remcircuit, defect remrelais etc.
  • Spanningsval in remcircuit door bijvoorbeeld veel in serie geschakelde verouderde relaiscontacten

   

   

  Nu: Een warm welkom aan de  Friesland Campina medewerkers, die ons gaan vertellen dat in 2018 de naam Friesche Vlag niet meer voorkomt op Belgische koffiemelk. Dit is samenwerking met het duurzame marketing bureau Schuttelaar & Partners. Succes

  Nu: Onderzoek naar nut buitenlandse handelsmissies van de 42 grootste gemeenten .

  21 november 2017:  Staalkrant.nl Onlangs is aan het licht gekomen dat KOBE steel, een leverancier van metalen uit Japan, heeft toegegeven dat er bewust geknoeid is met de materiaalcertificaten van het geleverde aluminium en koper. Kobe Steel zegt dat tussen augustus 2016 en september dit jaar 19.300 ton aluminium en 2200 ton koper met vervalste labels is geleverd aan klanten.

  De vraag is nu of medische kapitaalgoederen teruggeroepen moeten worden.

  Vallen er over enige tijd kozijnen uit hoogbouw constructies , omdat er bewust geknoeid is met de materiaalcertificaten van het geleverde aluminium.

  21 november: Voedselwaakhond.nl  Beste BakerMCkenzie en Paul Polman van Unilever,  waarom kreeg ik een kaartje met de groeten van "Becel & Kees" . Was dat een soort pesten?

   Unilever betaalt als sinds 1971 voor de merkrechten van OMO, maar OMO.nl is niet van Unilever.

  Pesten kunnen ze goed bij Unilever:

  De groeten van "Becel & Kees "

   

  KEES heeft geen merkrecht, dan maar het einde van Becel als merk, vanwege koppelverkoop"Kees gratis bij Becel pro Activ"

   

  20 november 2017  Voedselwaakhond.nl START actie tegen NLO (Nederlandsch Octrooibureau), dat de namen Albert en Dirk heeft vastgelegd, terwijl men wist dat de twee namen bestaande voornamen waren. Hoe dom kun je zijn. Je kunt natuurlijk nooit voorkomende voornamen vastleggen als merknaam. Straks komt er een koekwauws die MAXIMA-ZEEP gaat vastleggen, dat kan toch ook niet, SUKKELS .

  Een visboer die Albert heeft, moet zijn eigen naam toch kunnen gebruiken, SUKKELS van het NLO. 

  Desnoods het einde van het NLO en de handelsnamen Albert en Dirk als men ( de gehele branche)  niet per direct stopt met nep zuivel , dat geen woordmerkrecht heeft.

  18 november 2017. Programma van RTLZ, 4 miljoenairs die door hard te werken en vooral eerlijk zijn, een werkkapitaal hebben opgebouwd.

  Maar RTLZ wat doet u dan tegen het liegen en bedriegen van BN-ers die een groot vermogen bij elkaar harken met het gebruik van de naam van mijn overleden opa KEES.

  ZWEEFKEES.nl,  ik heb het licht gezien. De mislukte journalisten van RTLZ pakken dat niet van mij af. In de schemer lichten mijn voeten op en mijn aura wordt violet, tot ik boos wordt, dan wordt het rood.

  Trademark Attorney.nl     qualitymarktrademarkattorney

   De beroemde Peter Paul de Vries van Value8 verrekt het 45 miljoen te rectificeren.

  Karin Husslage van Sprout , nu van RTLZ verrekt het om 45 miljoen omzet te rectificeren.

  Marc van W. had nooit recht op de naam KEES, maar men geloofde mij ( de kleinzoon van opa KEES ) niet.

   For English click here   Français Cliquez ici 

  Tip van de maand: Last van uw maag, drink ingestraald water. Uw lokale magnetiseur helpt u wel verder .

  Tip van 2017: Last van spieren , maar de artsen kunnen u niet verder helpen: Bezoek een neuromusculaire therapeut www.neuromusculairetherapeut.nl

  Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar van Schuttelaar & Partners, de organisatie van  Het Vinkje, zie hier de verklaring van BIOP-BBIE

  MARC heeft geen recht op de naam KEES, dus waarom zijn jullie steeds doorgegaan met het belachelijke vinkje op product KEES.

    

  Beste Karin, komt er vandaag , na 3 jaar , eindelijk een rectificatie? Of blijft u zo arrogant dat de omzet van product KEES niet wordt gerectificeerd. Laat u duizenden die KEES heten gewoon stikken. Klote zooi @RTLZ 

  Albert heijn heeft merkrecht op de naam Albert

  Dirk van den Broek heeft merkrecht op de naam Dirk

  Bakker Bart heeft merkrecht op de naam Bart

  Maar Marc van Wanroij kreeg geen merkrecht op de naam KEES, nu hebben we het bewijs.

  Wij die KEES heten, zijn bezig met een grote actie tegen alle merkenbureau's. Het moet maar een afgelopen zijn met het misbruik van de naam KEES. door ene MARC.  Zelfs Albert misbruikt de naam KEES, zoiets doe je niet. Wij hebben  ALBERT.FRL om Albert Heijn uit te dagen, want het product KEES ligt gewoon bij Albert Heijn. 

  Laatste nieuws :

  14 november: Eenvandaag komt met een onderzoek naar het nut van buitenlandse handelsmissies van de 42 grootste gemeenten.

  15 november: Merkenbureau's worden benaderd vanwege het onzin merkrecht van handel op wapens en springstoffen van een supermarkt  door Eenvandaag.

  15 november: Onderzoek van Eenvandaag over gebruik voornamen voor producten zoals KEES en Sylvana, zonder enige toestemming.

   

   Mayke van Wanroij en Vriesendorp & Gaade meten met 2 maten, dus Vriesendorp & Gaade stuur uw aangetekende brieven maar naar JUMBO en SCHUTTELAAR & Partners.

   

  zie voorbeeld 2.

  Voorbeeld 1, merknaam Jumbo in merkklasse 29, KAAS

  http://register.boip.int/bmbonline/intro/show.do

  Name and address of the holder

  Coöperatieve Zuivelonderneming Cono B.A.
  Rijperweg 20
  1464 MB Beemster,
  Nederland

  Name and address of the representative or correspondence address of the holder

  Keesom & Hendriks N.V.
  Postbus 85533
  2508 CE 's-Gravenhage
  Nederland

  Word mark

  JUMBO

   Class numbers and list of goods and services

  Kl 29  Kaas.

   

  voorbeeld 2 , naam Schuttelaar in merkklasse 35, o.a. marktonderzoek en marketing

  http://register.boip.int/bmbonline/intro/show.do

   Name and address of the holder

  Concorp Holding B.V. = Schuttelaar snoep
  De Lind 28
  5061 HW Oisterwijk,
  Nederland

  Name and address of the representative or correspondence address of the holder

  Keesom & Hendriks N.V.
  Postbus 85533
  2508 CE 's-Gravenhage
  Nederland

  Word mark

  SCHUTTELAAR

  Class numbers and list of goods and services

  Kl 30  Suikerbakkerswaren.
  Kl 35  Marktonderzoek, marketing, reclame en commerciële zaken.
  Kl 39  Vervoer en opslag.

   

   

   

   

  4 november 2017

  Het einde van de merkenbureau's is in zicht, zie www.OMO.nl, want dat is niet van Unilever, hoewel Unilever sinds 1971 betaalt voor de merkrechten.

  Beste merkenbureau Vriesendorp en Gaade, gaat u mij vertellen dat ik geen willekeurige namen mag gebruiken? Dit durft u, terwijl uw medewerkster , Mayke van Wanroij, mijn naam KEES gebruikt?

   

  Ook verrekt de medewerkster van Vriesendorp en

  Gaade mee te werken aan een rectificatie van

  €45.000.000 gelogen omzet over 2016.

  Kijk zelf maar op onderstaande link, 50 miljoen omzet 2016, ipv 5 miljoen. Karin Husslage was destijds hoofdredacteur van Sprout, onderdeel van MT Mediagroep. Nu werkt Karin bij RTLZ, laten we hopen dat ze uw omzet niet met 900% verhoogt, want dan is het waarschijnlijk beursfraude.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dit is een BLUNDER , want in een ander interview is het 5 miljoen in plaats van 50 miljoen in 2016,

  zie hieronder

   

  http://www.sprout.nl/artikel/innovatie/hoe-kees-de-kaasmarkt-verandert

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  VOEDSELWAAKHOND.nl

   

  26 oktober 2016

   

   

  KEES en het INGESTRAALD WATER .nl

  Wij helpen u verder met behulp van kosmische krachten.

  Het ingestraalde water helpt u te ontspannen.

  Binnenkort komt er een boek uit over het product Kees en zijn bedenker, Marc, die zelf geen naam kan bedenken voor een nieuw product. Marc kan echt niet anders bedenken dan KEES.

  En als je iets negatiefs over twittert dan staat de CEO  van Value8 hijgend aan je voordeur.

   

  We balen van de oneerlijkheid van het Leidsche Dagblad, zodat wij LeidseKrant.nl gebruiken.

  De CEO van VALUE8 verrekt het

  €45.000.000 te veel aan omzet KEES te rectificeren.

  26 oktober 2016

  We lachen ons kapot om SUPERUNIE, het nieuwe merk GWOON heeft geen woordmerkrecht. Iedereen mag de naam GWOON gebruiken. Wat een sukkels bij Superunie. 

  5 oktober  2017 

   

  TONEIN.nl

  Vegetarisch TONYN is verboden, dan moet KEES ook verboden worden.

  Het logo van KEES  en de naam KEES lijken te veel op het originele zuivel product. Dus NVWA doe u werk. 

   

  keurmerkmerkengemachtigde.nl 

  We zijn het niet eens met BMM.nl

  Het keumerk BMM erkend merkengemachtigde, maar gaf keurmerkje ook aan Mayke van W . die de naam KEES heeft vastgelegd voor haar boer MARC.

   

  Ook hebben we problemen met NOVAGRAAF die het merkrecht op handel in  vuurwapens vastgelegd heeft voor Hoogvliet supermarkten.

   

  9 september 2017

   BOEVENWERELD,  Het woord van  2017 

  Boevenwereld , als de bovenwereld zich gedraagt als de onderwereld, zoals handelen zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een SUPERUNIE supermarktketen met merkrecht op WAPENHANDEL.

  BOEVENWERELD als de bovenwereld zich gedraagt als de onderwereld, zoals merkrecht wapenhandel voor een Superunie-supermarkt. ( HOOGVLIET SUPERMARKTEN ) Het merkrecht op wapenhandel verkregen via NOVAGRAAF.

  BOEVENWERELD als bovenwereld de eigenschappen van de onderwereld overneemt , zoals het handelen zonder inschrijving bij Kamer van Koopehandel, maar wel met inschrijving in het merkreregister via merkenbureau NOVAGRAAF.

  Boevenwereld als bovenwereld eigenschappen van onderwereld overneemt, zoals liegen om omzet te verhogen. Zo gaven Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en  Marcel Schuttelaar van Schuttelaar & Partners het voor kinderen gevaarlijke  Becel Pro Activ het omstreden gezondkeurmerkje HetVinkje van de stichting IK KIES BEWUST.

  Waarom kreeg het product KEES een gezondkeurmerk van Ik Kies BEWUST, wilde Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en  Marcel Schuttelaar van Schuttelaar & Partners bewust 50.000 ( toekomstige) Unilever klanten pesten?

   

  Het Vinkje gaat internationaal door als CHOICES PROGRAM en Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar storten zich nu op DUURZAAMHEID. Het is aan u de keuze of u de marketeer van Schuttelaar & Partners, zonder enige vorm van woordmerkrecht, wilt geloven na 5 jaar door HET VINKJE bedrogen te zijn.

  De promotie van ZEEWIER gaat ook via Schuttelaar & Partners, zodat u straks veel kunt betalen voor het ZEEWIER dat nu nog gratis is. 

  We liegen nieti, zie hieronder de Becel Pro Acrtiv met Het Vinkje, gezond is het volgens de tekst op het kuipje niet, maar toch met het omstreden Het Vinkje van Schuttelaar & partners  om de omzet van Unilever te verhogen, een mooi voorbeeld van BOEVENWERELD.nl

   

   

   

   

   

   

   

   

  8  september 2017

  we maken ons zorgen over de toekomst van de grote merkenbureaus zoals BakerMCKenzie, Novagraaf en  Vriesendorp-Gaade omdat het een grote multinational, Unilever,  niet is gelukt om OMO.nl te registreren. Unilever betaalt al sinds 1971 voor de merkrechten van OMO maar OMO.nl is van een ander.

  Dit heeft grote gevolgen voor andere merknamen, zoals BECEL, CROMA, Hoogvliet, Manpower en KEES.

  Bovendien heeft dit precedent een precidentwerking op websites zoals  Kroma.nl  die nu onmogelijk aangepakt kan worden door BakerMCKenzie.

  Ook is het nu onmogelijk voor Novagraaf om de website HoogvlietSuper.nl aan te pakken, omdat OMO.nl ook gewoon toegestaan wordt.

  We zijn benieuwd of Vriesendorp-Gaade de naam KAASMAKERS.com gaat afpakken. 

  Waarom doen we dit?

  Een medewerkster van merkenbureau Vriesendorp & Gaade heeft probleem veroorzaakt. Ze heeft zelf voor haar broer MARC het merkrecht op de naam KEES proberen vast te leggen. Dat kan dus niet, als je MARC heet krijg je geen merkrecht op de naam KEES, dus Vriesendorp & Gaade en alle supermakten met merkrechten via NOVAGRAAF   stop a.u.b. met die KEES onzin, MARC  heeft verloren, er is geen woordmerkrecht.

  NOVAGRAAF is berucht vanwege merkrecht op wapenhandel van een bij Superunie aangesloten supermarkt: Hoogvliet.

  We hebben kipvriend.nl vertaalt: ChickFriend.com ( Dit klinkt misschien nu al bekend, leuk he, dat doet Marc ook, die noemt zijn nep-zuivel gewoon KEES )

  Als ik Chickfriend.com niet mag gebruiken, waarom mag Unilever dan wel de naam KEES gebruiken? Koppelverkoop in 2016: KEES gratis bij Becel Pro Activ.

  Wij begrijpen niet dat MARC de naam KEES mag gebruiken, dus gebruiken wij ChickFriend.com als vertaling van het nederlandse KipVriend.

   

   

   

   

   Klokluider.nl           Boevenwereld.nl         Ondermijnen.nl

  Fipronil.nl   Amitraz.nl   resistenteaardappel.nl

  Laatste nieuws van 24 augustus:

  Chickfriend maakte ook gebruik van Amitraz, zie Amitraz.nl

   

  Laatste nieuws van 21 augustus:

  Nieuw aardappelras dat resistent is tegen de aardappelziekte: resistenteaardappel.nl

   Laatste nieuws 19 augustus 2017:

  Fipronil in Poolse eieren.

  Beste NVWA,  controleer nu alle Poolse Unilever producten met eierbestanddelen, denk hierbij aan KNORR.   NVWA, u weet hoe eerlijk ik ben.

   

  Waarom worden de eieren uit de supermarkt gehaald en niet de Becel Pro Activ, dat ook gevaarlijk is voor kleine kinderen.

   

   

   

   

   

   

  Boevenwereld , als de bovenwereld zich gedraagt als de onderwereld, zoals handelen zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  25 juli 2017

  Directie Fipronilgoup.nl ( zonder inschrijving bij Kamer van Koophandel) maakt het ons wel erg makkelijk. Wij hebben Fipronilgroep.nl

  25 juli:

  Directie van bejaarden groep maakt zich zorgen over vakantieverblijf van ouderen. Knaagdieren ( muizen) aangetroffen in houtskeletbouw vakantie woning.

  24 juli :  

  Fipronil in eieren. nog niet alle kippenstallen zijn onderzocht op dit gevaar.

  Feest op de redactie van Leidsekrant.nl , Cees is binnenkort jarig.

  Donderdag gebak op de redactie.

  Geen Poject X, alleen genodigden mogen komen.

   

  Fipronil.nl

  met  link naar eiercodes

  Ik ben als  voedselwaakhond.nl tegen de bouw van brandbare megastallen en mega kippenschuren.

  Fibronil , een bekende  naam, die we als echte marketeer gewoon gaan gebruiken, Fipronilgroup.nl

  Vergelijk het maar met MARC , UNILEVER en Hoogvliet-supermarkten, die de naam KEES gebruiken voor nep-zuivel. Een veel voorkomende naam gebruiken als merknaam, dan ben je echt lomp Marc.

   

   

  We hebben een aantal URL's in beheer die volgens De RBG op hun afkorting lijken. Sorry hoor www.deRBG.nl , de Regionale Belasting Groep, maar Marc+ Unilever + Hoogvliet supermarkten  gebruiken de naam KEES, dat mag toch ook. KEES is toch echt de naam van mijn overleden grootvader.

  De Fibronilgroup.nl werkt aan een oplossing.

  De zojuist opgerichte Fipronilgroup werkt aan een oplossing.

   

  Eind juli 2017 werden er sproren van het verboden Fibronil aangetroffen in Belgische eieren.

  De Fipronilgroup gaat een betere bloedluisbestrijder ontwikkelen, 2022 hoort u hier meer over.

   

   

  De directie van de Fipronilgroup heeft besloten de Fibronilgroup niet in te schrijven bij de kamer van Koophandel, omdat andere groepen ( met meer dan 3 fabrieken) dat ook niet doen.

   

   LIJST eiercodes Fipronil

  https://www.nvwa.nl/onderwerpen/biociden/fipronil-in-eieren/eicodelijst

   

   

  Qualitymarktrademarkattorney.com Problemen merkrecht STC group ( waarom heet het Group als het een Nederlandse school is. ) VOLVO was eerder met de afkorting  STC.

  Problemen NOVAGRAAF met 2 registraties. Kunnen die gasten van NOVAGRAAF geen advies geven over merkrecht aan de opdrachtgever?

   

  NOVAGRAAF vindt het kennelijk normaal om wapenhandel te registreren voor een supermarkt, terwijl die supermarkt mijn naam KEES afzeikt. 

   

  Met veel groene planten in huis kun je via fotosynthese CO2 compenseren. 

  Dat deed OPA KEES  van de bejaardengroep.nl al voordat u geboren werd.

   

   18 juli 2017 2de hands diepvrieskist van  opa KEES op mntn.nl

  18 juli 2017

  De directie van De Supermarktgroep SDMG.nl heeft nog steeds geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel. We controleren het wekelijks. Succes

   

  Wel een beetje dom om het woord SUPERMARKT te gebuiken als merknaam, die naam bestaat al. ( namens de redactie: Heel dom van U. )   

   

  Juli 2017

  introductie De Rustige BejaardenGroep  www.bejaardengroep.nl

  Wij heben met onze bejaardengroep net zoveel rechten als andere groepen zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  Beste marketeers ,

  de woorden KEES, ZUIVEL  en groep zijn eeuwen oud en worden vaak gebruikt. U krijgt daar geen woordmerkrecht op.

  Grote problemen met de naam De Supermarktgroep en de afkorting. 

  Is het DSMG.nl of SMG of DSG wij weten het gewoon niet.

   

   Beste MARC, omdat jij jouw POOLSE producten in 2011 een OER- HOLLANDSE NAAM gaf, heb ik de kans gekregen URL's op mijn naam te zetten die gaan over MISLEIDING en LEUGENS zoals HetVinkje.com . Wij zijn je erg dankbaar, maar andere partijen waar jij direct of indrect mee te maken hebt niet,  denk ik.

   MARC, jij gebruikt mijn voornaam KEES, zonder enige vorm van woordmerkrecht. ik gebruik ALBERT.frl en Novagaaf.nl.,  De merkrechten van HOOGVLIETsuper zijn letterlijk verknald ( merkrecht handel in VUURWAPENS en SPRINGSTOFFEN)  door NOVAGRAAF)  

  Boevenwereld.nl         Ondermijnen.nl

  Ondermijning is dat onderwereld en bovenwereld raakvlakken hebben, ondermijnen.nl: Het ondermijnen van het gezag.

   

  Definitie Ondermijnen: Als bovenwereld zich gedraagt als boevenwereld met merkrecht handel in wapens en bewust geen inschrijving bij Kamer van koophandel.  

   Ondermijnen.nl=Boevenwereld ipv Bovenwereld.

  Ondermijning 1:

  Geen inschrijving bij de Kamer van koophandel. We zullen de naam van het bedrijf zonder inschrijving in het handelsregsiter van de Kvk niet noemen.

  Het openbaar ministerie is al op de hoogte en heeft het nu ter kennis geving aangenomen en verwijst naar het Huis van Klokkenluiders.

   

  Ondermijning 2:

   Merkrecht van supermarkt op handel in VUURWAPENS en

  SPRINGSTOFFEN

  Ondermijning 3:

   Een hoge onderscheiding, HetVinkje, op een product van Unilever dat ongeschikt is voor zangere vrouwen en kleine kinderen. 

  Ondermijning 4:

   

  Een hoge  onderscheiding, HetVinkje, op een POOLS kaas immitatie product met een OER-HOLLANDSE naam

  Ondermijning 5

  Geen rectificatie van 45 miljoen omzet van VALUE8  door Sprout.nl.

  Hoofdredacteur R.L. Gieling verrekt rectificatie €45.000.000 omzet 2016 van de onder nummer 4 genoemde kaas immitatie met OER-HOLLANDSE naam.

   

   

   

  8 juli 2017

  Een medewerker van een niet nader te noemen bedrijf  maakt een account  aan bij ticketmaster op naam van NOVAGAAF.nl.

  De medewerkster bestelt 2 tickets voor Ed Sheeran op vrijdag 29 juni 2018.

  Uiteraard krijgt ze de tickets van de klokluider.nl

  8 juli 2017

  Er klopt nog steeds iets niet met de door NOVAGRAAF geregelde merkrechten van Hoogvliet supermarkt op handel in vuurwapens en springstoffen.

  Tijd voor een afspraak met NOVAGRAAF.

  Zie Twitter #Hoogvlietsuper of #NOVAGRAAF

   

    Staalkrant .nl

  21 november 2017

   
  Onlangs is aan het licht gekomen dat KOBE steel, een leverancier van metalen uit Japan, heeft toegegeven dat er bewust geknoeid is met de materiaalcertificaten van het geleverde aluminium en koper. Kobe Steel zegt dat tussen augustus 2016 en september dit jaar 19.300 ton aluminium en 2200 ton koper met vervalste labels is geleverd aan klanten.
   
   

   
   

  Liftkeurmerk.nl

   

  Potentieel onveilige situaties, bron Liftinstituut.nl

   

  De bekrachtiging van de remmagneet kan uitvallen door een enkele fout, die niet wordt gedetecteerd, zoals:

  • Doorgebrande remspoel of zekering in remcircuit, defect remrelais etc.
  • Spanningsval in remcircuit door bijvoorbeeld veel in serie geschakelde verouderde relaiscontacten

   

  Hierdoor wordt de rem niet of onvoldoende gelicht tijdens het rijden. Omdat het aandrijfkoppel van de liftmotor groter kan zijn dan het remkoppel, kan de motor de lift 'door de rem heen trekken'.

  Gevolg:

  • Oververhitting en overmatige slijtage aan rem
  • Wegvallen remwerking
  • Ongecontroleerde liftbeweging

   

  Liftmagazine.nl

  Liftkrant.nl

  Liftinstituut constateert veiligheidsrisico bij remmen van liften ouder dan 5 jaar .

  Voortschrijdend inzicht geeft aan dat met name bij oudere liften die op een later moment van een snelheidsregeling zijn voorzien, een verminderde of falende werking van de remmen niet of onvoldoende wordt gedetecteerd. Wat kan leiden tot een ongecontroleerde beweging van de lift. Dit kan ook aan de orde zijn bij liften ouder dan vijf jaar die oorspronkelijk al zijn voorzien van een snelheidsregeling. De kans dat dit gebeurt is klein, maar als dit gebeurt kunnen de gevolgen ernstig zijn.

  Tijdens de bijeenkomst van het Centraal College van Deskundigen-liften van SBCL (Stichting Beheer Certificatie Liften) op 21 juni is instemmend gereageerd op het voornemen van de keuringsinstanties om tijdens de keuringen extra aandacht te besteden aan mogelijke veiligheidsrisico’s bij remmen van liften ouder dan vijf jaar en voorzien van een snelheidsregeling.

  Liftinstituut-initiatief

   

  Naar aanleiding van enkele incidenten – geen ongevallen - heeft Liftinstituut dit veiligheidsrisico gedeeld met de liftenbranche, de collega-keuringsinstanties en de overheid. Het risico werd onderkend en met name de liftbedrijven pleitten voor een gezamenlijke en eenduidige aanpak door de keuringsinstanties, op basis van afspraken binnen SBCL. Op initiatief van Liftinstituut onderzoeken de keuringsinstanties op dit moment welke extra controles bij de keuringen nodig zijn en welke opmerkingen op basis van welke afwijkingen hierover in het keuringsrapport moeten worden gemaakt.

   

   

  De liftbedrijven kunnen in de situaties waarbij dit speelt, ook een oplossing bieden. Zij hebben Liftinstituut daarover geïnformeerd. Zij geven aan dat per lift ter plekke moet worden bekeken in hoeverre dit genoemde risico aan de orde is. Daarom zijn ze blij met de beoordeling ter plaatse door de keuringsinstanties. Mocht de keuringsinstantie iets over dit risico opmerken in het keuringsrapport, dan kan de gebouwbeheerder/-eigenaar met het eigen liftonderhoudsbedrijf afstemmen wat de beste aanpak is.  Wie de keuring niet wil afwachten, kan natuurlijk ook zelf contact opnemen met het liftonderhoudsbedrijf. Eén groot liftbedrijf is voornemens zelf proactief zijn klanten te benaderen.

  Tijdspad

   

  Het ligt in de lijn der verwachting dat het voornemen van de keuringsinstanties om het certificatieschema aan te passen, medio september 2017 zijn beslag krijgt. Vooruitlopend hierop kan vanuit SBCL een bindend advies worden afgegeven. Na aanpassing van het certificatieschema kunnen gebouwbeheerders/-eigenaren in voorkomende situaties een opmerking erover in het keuringsrapport verwachten.

  Liftonderhoudsbedrijven anticiperen nu al op dit risico

   

  Enkele liftonderhoudsbedrijven anticiperen tijdens onderhoud nu al op het mogelijke risico via extra aandacht voor het remsysteem. Ook heeft een aantal liftbedrijven aangegeven detectie van de goede remwerking standaard mee te nemen bij renovaties, hoewel dit nog niet wettelijk verplicht is.Bron: Liftinstituut.nl

  5 juli tav NOS

  Het CBL heeft bedacht groente en fuit in de winkels nat te maken.  Groente en fruit die nat is, wordt zwaarder. Trap er noch niet in, u betaalt meer en het CBL lacht.

   

   

  2 juni 2017

  HeelHollandLacht.nl

  Het is niet verstandig om een brief te schrijven namens een ficitieve entiteit aan een klokkenluider.

   

   2 juli 2017

  KAAS uit POLEN

  Beste CBL, beste productmanagers van de grote Supermarkten,

  wees eens duidelijk over de herkomst van de POOLSE Gouda kaas en andere Poolse producten  o.a.  van Unilever.

  U wilt duurzaam overkomen, maar u bent niet duurzaam als u de Poolse herkomst verzwijgt. U plakt er HetVinkje van Schuttelaar &Partners op en denkt dat wij er in trappen.

   

  28 juni 2017

  Het bestaan van een klokluider is niet simpel, je moet minimaal freelance internet journalist zijn, zoals bijvoorbeeld voor de voedselkrant.nl of houtkrant.nl,  niet bang zijn voor Peter Paul de Vries, die op 2de kerstdag aan je voordeur staat en je mede deelt dat er geen rectificatie van €45.000.000,00 omzet product KEES van Value8  komt en dat hij je voor de rechter sleept als je zijn naam nog een keer twittert. 

  Dan denk ik : Waarom gebruikt Value8 de naam KEES, als ik, KEES, de naam Peter Paul de Vries niet mag twitteren.

  Als klokluider moet je niet bang zijn voor de NVWA, die ook aan je voordeur staat en vervolgens een excuus brief stuurt: "U bent geen verdachte".

  Je moet ook niet bang zijn van Unilever als je schrijft dat Becel Pro Activ gevaarlijk is voor zwangeren en kleine kinderen. 

   Het gerucht gaat dat er plastic bekertjes gevuld met water uit China komen en in Nederland verkocht worden. Tijd voor een landelijke actie tegen CO2 uitstoot van de door het bij het CBL aangesloten bedrijven als dit waar zou zijn. 

  Verzameling van informatie over grote bedrijven die hun woordmerkrecht niet goed hebben geregeld: Jumbo,  Hoogvliet supermarkt, Value8 vanwege het gebruik van de onzin productnaam  KEES ,  Schuttelaar & Partners met het onzin VINKJE HetVinkje .

    

  Welke fabrikant noemt zijn product nu KEES, dan ben je echt onvolwassen en niet geschikt voor het bedrijfsleven. MARC verzin zelf een naam en stop met het gebruik van mijn naam, SUKKELAAR, net als Schuttelaar & Partners die KEES beloonde met een VINKJE.

   

  En Hoogvliet super maakt het niets uit, ze verkopen Becel pro activ van Unilever met HetVinkje, dat gevaarlijk is voor zwangeren en kleine kinderen , ze verkopen KEES en hebben merkrecht op handel in VUURWAPENS en SPRINGSTOFFEN.

   

  Het doel van deze website is o.a. het afschaffen van HetVinkje en een rectificatie van SPROUT en MT.

  Ik heb het helemaal gehad met R.L Gieling , Maarten Keswiel , Jelmer Luimstra, Tijmen de Groen, Ewald Smits en  Berend Jan Veldkamp van Sprout ( onderdeel van MT is MTmediagroep ) en Karin Husslage van RTLZ.

  Na 2 jaar nog steeds geen rectificatie van de €45.000.000,00 te veel omzet product KEES van #VALUE8.

   

  11 juni 2017 : Een laatste oproep aan de journalisten van SPROUT en medewerkers van het CBL en HetVinkje: Als een product  OER-POOLS is, moet u dat corrigeren als iemand het OER-HOLLANDS noemt. www.ppdv.nl

   De tweet met leugen OER-HOLLANDS product was aan SPROUT gericht, dus graag vandaag nog een rectificatie van SPROUT of van de CEO van VALUE8.

   

   ------------------------------------------------------------

   15 juni 2017

   Beste Openbaar Ministerie,

  wij zijn bewijs aan het verzamelen over de leugens van HetVinkje ( stichting ik kies bewust) en de leugens van Value8.

  Wij hebben het recht om een actie tegen HetVinkje en Value8 te beginnen verworven omdat we 4 jaar gepest worden door Het Vinkje en 2 jaar gepest worden door Value8.  

  Met vriendelijke groet
  KEES

  GEZONDKEURMERK.nl

  Ik heb het helemaal gehad met R.L Gieling , Maarten Keswiel , Jelmer Luimstra, Tijmen de Groen, Ewald Smits en  Berend Jan Veldkamp van Sprout ( onderdeel van MT = MTmediagroep ) en Karin Husslage van RTLZ.

  Na 2 jaar nog steeds geen rectificatie van de €45.000.000,00 te veel omzet product KEES van #VALUE8

  Trap KEES de winkels uit vanwege de vele leugens.

  +

  Stop met adverteren MT, MTmediagroep en Sprout vanwege de ongerectificeerde leugen van €45.000.000 omzet KEES van Value8.

   

   

  Liftkeurmerk.nl

   

  Bron: Liftinstituut e-mail d.d. 9 juni 2017

  Geachte relatie,

  Liftinstituut informeerde u op 19 april vertrouwelijk over mogelijke veiligheidsrisico’s bij remmen van liften ouder dan vijf jaar en voorzien van een snelheidsregeling. Ook brachten we u toen op de hoogte van de door ons voorgenomen communicatie naar de lifteigenaren.

  De reacties uit de branche
  De liftbedrijven onderkennen het risico. Wel geven zij aan dat een verbetering van de afstelling van remmen of regeling niet altijd voldoende effect heeft. Ook maken zij duidelijk dat niet altijd een eenvoudige technische oplossing voorhanden is. In een aantal gevallen is een ingrijpende investering nodig om het risico te ondervangen. Daarnaast geeft de branche aan dat beoordeling van dit risico door de keuringsinstanties - liefst op basis van aanvullende regelgeving door voortschrijdend inzicht - het beste zou zijn.

  Het vervolg
  Vanuit het Ministerie SZW en het Secretariaat SBCL is intussen aangegeven dat de keuringsinstanties uitbreiding van het certificatieschema kunnen initiëren, waarna CCvD-L en SBCL dit kunnen bekrachtigen. Liftinstituut geeft gehoor aan de brede wens vanuit de branche om te komen tot een gezamenlijk optreden door keuringsinstanties op basis van aanvullende regelgeving. Daarvoor voeren we nu opnieuw gesprekken met de collega-keuringsinstanties.

  Communicatie met Liftinstituut-klanten
  Liftinstituut is van mening dat het zijn klanten informatie over de remproblematiek niet kan onthouden. Daarom nemen we het onderwerp mee in onze nieuwsbrief Liftinstituut Actueel die voor de zomervakantie verschijnt. We informeren hen over het mogelijke risico en over de stappen die gezet zijn om er aandacht aan te kunnen schenken tijdens de keuring.

  Onze vraag aan de branche
  Liftinstituut vraagt liftonderhoudsbedrijven tijdens onderhoud de nodige aandacht te geven aan afstelling van remmen en regeling, met name bij liften ouder dan vijf jaar en voorzien van een snelheidsregeling. Verder vragen we liftbedrijven en adviseurs opnieuw om bij renovaties, waarbij een snelheidsregeling wordt aangebracht, voor zekerheid te gaan en op zijn minst een controlevoorziening op een goede werking van de rem aan te bieden en aan te brengen - ondanks het feit dat dit (nog) niet wettelijk verplicht is. Een aantal liftbedrijven heeft al aangegeven dat nu standaard te doen.

  Aanvullende informatie
  Wilt u meer achtergrondinformatie? Die vindt u op www.liftinstituut.nl/remproblematiek.

  ------------------------------------------------------------------------------

   

   

   

   

   

   

  Hetvinkje.com  in samenwerking met liftkeurmerk.nl

   

  Probleem VALUE8 :

  KEES is een onderdeel van VALUE8.

   

  Klik op een van onderstaande documenten en zie hoe VALUE8 in de problemen zit.

  Het eerste bericht is een kopie van bericht in NRC d.d. 11 mei 2017, het tweede bericht is een kopie van bericht in NRC d.d. 12 mei 2017. 

  Belegger PeterPaul de Vries (=Value8) betrokken bij belastingroute voetballers

   

   Trustkantoor BK Group ( = VALUE8) had verdachte Mexicaan als klant

   

   

   

   

   

   

  Bericht 28 april 2017

  Gasboringen ( proefboringen Friesland) .Gemeente De Fryske Marren

  zie mail

  N.a.v. het bericht in de pers over de proefboring komen er toch al wat vragen. Daarom de vraag om zo breed mogelijk van zo veel mogelijk (!) geïnformeerd te worden over alles wat rondom dit onderwerp speelt.

  Dan graag berichten aan Robert ( Wie is dat? ) en aan mij?Verder de vraag of de gemeente een voorlichtingsbijeenkomst hierover kan organiseren, met name voor onze inwoners, eventueel i.c. met Rotstergaast, want ook zij vallen in de prijzen geloof ik. 

   
  ----einde mail ----- 


  Binnen gekomen bericht van liftkeurmerk:

  Bron: Liftinstituut 27 april 2017

   Veiligheidsrisico remmen liftinstallaties              Liftinstituut heeft vastgesteld dat de veiligheid van remmen van liften, ouder dan 5 jaar en voorzien met een snelheidsregeling, in een aantal gevallen onvoldoende gegarandeerd is. De kans op een ongeval is klein, maar als dit plaatsvindt kan het leiden tot zeer ernstig letsel. Liftinstituut vraagt lifteigenaren dit risico te bespreken met het liftonderhoudsbedrijf. Gezamenlijk kan dan bepaald worden voor welke liften dit zou kunnen gelden en in hoeverre een aanvullende beveiliging of andere actie wenselijk is.


  Potentieel onveilige situaties

   

  De bekrachtiging van de remmagneet kan uitvallen door een enkele fout, die niet wordt gedetecteerd, zoals:

  • Doorgebrande remspoel of zekering in remcircuit, defect remrelais etc.
  • Spanningsval in remcircuit door bijvoorbeeld veel in serie geschakelde verouderde relaiscontacten

  Hierdoor wordt de rem niet of onvoldoende gelicht tijdens het rijden. Omdat het aandrijfkoppel van de liftmotor groter kan zijn dan het remkoppel, kan de motor de lift 'door de rem heen trekken'.

  Gevolg:

  • Oververhitting en overmatige slijtage aan rem
  • Wegvallen remwerking
  • Ongecontroleerde liftbeweging

   

  Om welke installaties gaat het?

   

  Het wegvallen van de remwerking werd bij liften zonder geregelde aandrijving opgemerkt door stopverschillen. Bij liften met een geregelde aandrijving is dit niet het geval. Een gebrek aan de rem wordt meestal niet op een andere manier gedetecteerd. Aanvullend belangrijk om te melden: steeds meer liften worden gemoderniseerd met een geregelde aandrijving. In veel gevallen zonder detectie op de remwerking. Dit omdat dit niet verplicht is.

  Voorschriften?

   

  Alleen de nieuwste liftvoorschriften (NEN-EN 81-1 +A3 en EN 81-20/50) eisen maatregelen tegen ongecontroleerde bewegingen. Bij alle liften van voor 2012 is het risico op ongecontroleerde beweging niet in de voorschriften afgedekt.

  Remonderzoek Liftinstituut 2014

   

  Liftinstituut heeft in 2014 een beperkt onderzoek gedaan naar liften met een geregelde aandrijving met het doel om een inschatting te verkrijgen van de kans op een ongecontroleerde beweging door een fout in het remcircuit.

  • Aantal onderzochte liften: 54 = 100%
  • Aantal goed: 33 = 61% (nagenoeg geen kans op ongecontroleerde beweging door wegvallen remwerking)
  • Aantal matig: 11 = 20% (er is een kans op ongecontroleerde beweging door wegvallen remwerking)
  • Aantal slecht: 10 = 19% (zeer waarschijnlijke kans op ongecontroleerde beweging door wegvallen remwerking)

  Risicoanalyse:
  Ook heeft Liftinstituut een risicoanalyse uitgevoerd met als uitgangspunten:

  • Kans op ongeval: relatief klein
  • Ernst letsel als dergelijk ongeval plaatsvindt: groot/fataal

  Draagvlak voor maatregelen
  In eerste instantie was er onvoldoende draagvlak voor aanvullende veiligheidsmaatregelen. Die ontstaat nu wel door voortschrijdend inzicht, mede door een aantal bijnaongevallen en -incidenten.

  - - - - -einde bericht liftkeurmerk.nl ----

  Welkom op onze website over de onzin van het keurmerkje van de levensmiddelenbranche .

  (een slager die zijn eigen vlees keurt )

  19 maart 2017

  Innofood heeft bewijs weggewerkt: Het product KEES kwam uit Polen in 2011 en 2012, maar de CEO noemt het OER-HOLLANDS

  https://web.archive.org/web/20151025083158/http://www.innofood.org/nl/nieuws/8682/omzet-keesmakers-gaat-in-2012-vertienvoudigen-tot-1-miljoen.html

   

   

   Zie in bovenstaande artikel het bewijs dat KEES uit Polen kwam. "De productie in Polen en het rijpen en verpakken in Nederland neemt in totaal 8 maanden in beslag".

   

   

   

   

   

   

  5-2-2017 G'woon

  G'woon is het nieuwe merk van Superunie, maar natuurlijk liggen de woordmerkrechten op het woord gewoon bij Albert Heijn.

  Superunie heeft alleen beeldmerkrecht op G'WOON. Kunnen ze dan echt niets zelf bij Superunie? Ze gebruiken niet alleen mijn voornaam als merknaam, maar jatten ook merknaam van Albert Heijn.

   https://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markNumberType=REG&markNumber=918252&markID=3010083 

  FoutenDuurzaamheid.nl

  5-2-2017: De grootste misleiders van de voedselbranche gaan verder als specialisten op het gebied van duurzaamheid. www.foutenduurzaamheid.nl  Denken ze in Den Haag dat de consumenten overal intrappen? Men kwekt de hele dag over duurzaamheid maar vergeet dat men de Duitse zuivel "ZAANSE " noemde en de Gouda kaas uit Polen gewoon het keurmerkje "Het Vinkje" gaf.  Sukkelaars uit Den Haag. 

   Hoe dom was Schuttelaar om Poolse producten met Hollandse namen gewoon "Het Vinkje" toe te kennen.  Op de verpakking was nergens de Poolse herkomst te vinden.

  En nu.....Nu heeft dezelfde Schuttelaar het hoogste woord over duurzaamheid. Laat me niet lachten, de meester misleider op het gebied van de herkomst van voeding gaat verder als duurzaamheidsgoeroe.

  We moeten er voor waken dat deze sukkelaars van de voedselindustrie met een eigen duurzaamheidskeurmerk of ekologo komen.  www.ekologo.nl www.duurzaamheidskeurmerk.nl

   

  14-01-2017:  

  Drinkwaterkeurmerk.nl, Distributiekeurmerk.nl, Logistiekkeurmerk.nl, Superkeurmerk.nl, Kledingkeurmerk.nl, Bio-keurmerk.nl ,  Ecoqualitymark.com, Ekoqualitymark.com.

  Eindelijk een nieuwe reeks keurmerken. Wij zijn met name trots op de Engels-talige  ECO en EKO keurmerken.

  De Nederlandse voedselindustie heeft zoveel belachelijke keurmerkjes , dat kunnen wij ook.

   

  De 8 klachten tegen de voedselbranche, die uit kunnen groeien tot rechtzaken: 

  zaak1: Het wordt verkocht als zuivel, maar dat is het niet volgens de wet. Dit geldt   voor BECEL KOFFIEMELK, natuurlijk had BECEL KOFFIEMELK "HET VINKJE" van Schuttelaar  Link naar wet: http://wetten.overheid.nl/BWBR0028702/2010-10-10

  Zaak 2: JUMBO Supermarkten heeft geen merkrechten op het woord JUMBO KAAS, dit recht is in handen van Cono. Wij hopen dat CONO een rechtzaak begint. Natuurlijk had de Jumbo KAAS "HET VINKJE" van Schuttelaar.

  Zaak 3 : Merkrecht van  HOOGVLIET Supermarkten op handel in WAPENS en SPRINGSTOFFEN , natuurlijk lagen de HOOGVLIET supermarkten vol met producten met "HET VINKJE" van Schuttelaar.

  zaak 4: AlbertHeijn verkoopt DUITSE zuivel als ZAANSE HOEVE. Wij zijn niet gek. ZAANSTREEK ligt niet in Duitsland. Wees eerlijk. Komt alles met het woord ZAANSE uit Duitsland of Polen? Je zou het haast gaan denken. Natuurlijk had de DUITSE ZAANSE HOEVE zuivel HET VINKJE van SCHUTTELAAR.

  zaak 5; De treiterjournalist moet nog €45.000.000 omzet van product van VALUE8,  rectificeren. 

  Op aanraden van  RTL en de CEO van VALUE8 gebaseerd op feiten, niet op emoties.

  Tweede kerstdag is de CEO van VALUE8 bij een  journalist die schrijft voor de Leidsekrant aan de deur geweest. Het was een goed gesprek. De CEO gaat de €45.000.000 omzet verschil 2016 niet rectificeren. (Pubilcatie van Sprout 2014  ) ( CASE CLOSED 1 januari 2017) De  leugen is gepubliceerd door Sprout.nl d.d. 13 April 2014 om 18.06u ) https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl

  https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016

  https://web.archive.org/web/20151025083158/http://www.innofood.org/nl/nieuws/8682/omzet-keesmakers-gaat-in-2012-vertienvoudigen-tot-1-miljoen.html

  Hier de link naar het door Innofood weggewerkte bewijs https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=omzet+vertienvoudigen+productie+polen+innofood.org

  https://twitter.com/peterpaul_vries/status/610718566044798976

  Ook de treiterjournalist van Sprout wil de €45.000.000 niet herzien.  

  Eind goed, al goed. Geen rectificatie , dus hebben we er 1 mooie klacht tegen "HET VINKJE" er bij. ( case closed  1 januari 2017 )

  zaak 6: Balance van Friesland Campina werd verkocht als Koffiemelk. Dat is bij wet verboden. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

  zaak 7; Belgiesche koffiemelk wordt Friesche vlag genoemd, hoe dom kun je zijn. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

  zaak 8; Onderaan deze pagina staat een verhaal over DUITSE melk in DOC -kaas , DOC= Dutch Origional Cheese.  


   

  Sjoemelzuivel.nl  Albert Heijn met de Duitse "ZAANSE HOEVE" rekenen we tot de sjoemelzuivel

   

   

   

    Superkeurmerk.nl 

   

  Wij hebben een belangrijke troef in handen: De door HOOGVLIET naar ons toegezonden omzetcijfers 2015 en 2016 op de drukste dag van het jaar.

    

   

   

   

   

   

   

   

  Leidsekrant.nl, overig nieuws over de regio Leiden

  For English click here   Français Cliquez ici

  UnreliableJournalists.nl  No turnover of  50 milion Euro's   but  5 milion Euro's. This mistake is not rectified by Sprout.nl